Facebook Pixel Και όνομα-έκπληξη για ΠΑΟ μετά τον Μπουρούση!
| 2016-07-12 15:15:00

Και όνομα-έκπληξη για ΠΑΟ μετά τον Μπουρούση!

Και όνομα-έκπληξη για ΠΑΟ μετά τον Μπουρούση!

Δε σταματάνε στον Έλληνα σέντερ οι μεταγραφές του Τριφυλλιού, καθώς οι Πράσινοι ετοιμάζουν κι άλλο "χτύπημα"! Ποιος άσος βρίσκεται ψηλά στη λίστα του Πεδουλάκη;

Μεγάλος ενθουσιασμός επικρατεί στις τάξεις του Παναθηναϊκού μετά την ολοκλήρωση της σπουδαίας μεταγραφής του Γιάννη Μπουρούση.

Ωστόσο, οι Πράσινοι δεν πρόκειται να σταματήσουν στον διεθνή σέντερ τη φετινή τους ενίσχυση και υπάρχει πρόθεση να γίνουν κι άλλες κινήσεις.

Σε αντίθεση με όσα γράφονται τις τελευταίες ώρες, η περίπτωση του Βίκτορ Κλαβέρ δεν μπορεί να προχωρήσει, μετά την απόκτηση του Γιάννη Μπουρούση και λόγω αγωνιστικού πλάνου και λόγω μπάτζετ.

Πλέον, οι Πράσινοι θα ψάξουν πιο προσιτές λύσεις και θα προχωρήσουν σε πιο "λογικές" επιλογές, καθώς ήδη έγινε μια τεράστια οικονομική υπέρβαση με την απόκτηση του Έλληνα σέντερ.

Κάπως έτσι έρχεται στο προσκήνιο και μία εξαιρετική περίπτωση παίκτη, όχι τόσο ...φημισμένου, αλλά που την περασμένη σεζόν έκανε φοβερές εμφανίσεις στην Α1.

Ο λόγος για τον Όβι Σόκο, τον 24χρονο (2μ.01) Βρετανό πάουερ φόργουορντ (παίζει και 3άρι), που αγωνίστηκε πέρυσι στα Τρίκαλα με εξαιρετική παρουσία.

Ο Όβι Σόκο αποτελεί ιδανική περίπτωση για τον Παναθηναϊκό, καθώς μιλάμε για φθηνό παίκτη, που έχει κοινοτικό διαβατήριο και μπορεί να δώσει πολλές λύσεις σε δύο θέσεις ως ένα πολύ καλό μπακ απ. Ο Βρετανός άσος αρέσει στον Αργύρη Πεδουλάκη και εξετάζεται πολύ σοβαρά, με τις πληροφορίες να αναφέρουν ότι δεν αποκλείεται να είναι αυτός η επόμενη κίνηση των Πράσινων.

Εξάλλου, μία άλλη περίπτωση που λέγεται ότι έχει επανέλθει δυναμικά στο προσκήνιο, ο Οκάρο Ουάιτ, συγκεντρώνει περισσότερες και μεγαλύτερες δυσκολίες, όπως το γεγονός ότι παίκτης λογίζεται ως ξένος, ενώ είναι γνωστό ότι υπάρχει προσύμφωνο με τον Ολυμπιακό που θα πρέπει να "σπάσει" όταν γυρίσει από το NBA.   

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags