Facebook Pixel Ανατροπή με τον παικταρά! Θα πάρει κι αυτόν ο ΠΑΟ;
| 2016-07-13 21:45:00

Ανατροπή με τον παικταρά! Θα πάρει κι αυτόν ο ΠΑΟ;

Ανατροπή με τον παικταρά! Θα πάρει κι αυτόν ο ΠΑΟ;

Κι όμως, η τεράστια μεταγραφή του Μπουρούση δε βάζει φρένο στις δυνατές κινήσεις του Τριφυλλιού! Οι "πράσινοι" θέλουν να ρίξουν νέα «βόμβα» και οι ...συνθήκες τούς ευνοούν!

Έναν Παναθηναϊκό που θα θυμίζει τις χρυσές εποχές του συλλόγου είναι αποφασισμένος να φτιάξει φέτος ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος, καθώς μετά τις μεταγραφές των Γιάννη Μπουρούση, Κρις Σίνγκλετον και Μάικ Τζέιμς, ετοιμάζει ένα ακόμα πολύ ηχηρό "χτύπημα".

Πρώτο όνομα στη λίστα του Τριφυλλιού παραμένει ο Βίκτορ Κλαβέρ, ο οποίος τις τελευταίες ώρες έχει επιστρέψει δυναμικά στο προσκήνιο και μάλιστα φαίνεται ότι υπάρχουν αρκετές πιθανότητες να ολοκληρωθεί και το συγκεκριμένο deal!

Θυμίζουμε πως μετά την οριστική συμφωνία με τον Γιάννη Μπουρούση, το όνομα του 28χρονου Ισπανού "κατέβηκε" στη μεταγραφική λίστα των Πρασίνων, ωστόσο τις τελευταίες ώρες τα δεδομένα έχουν αλλάξει σημαντικά και δεν αποκλείεται πολύ σύντομα να έχουμε εξελίξεις.

Βέβαια, αν κλείσει η συγκεκριμένη μεταγραφή, θα γίνει μόνο με τους όρους του Παναθηναϊκού. Δηλαδή με πολύ λιγότερα χρήματα απ΄ αυτά που ζήταγε ο παίκτης τις προηγούμενες ημέρες…

Πώς και γιατί, όμως, ο Βίκτορ Κλαβέρ επέστρεψε στο προσκήνιο; Ο άλλοτε παίκτης των Πόρτλαντ Μπλέιζερς, μετά την εξαιρετική σεζόν με την Κούμπαν, κυκλοφορεί ελεύθερος στην αγορά και θεωρείται εξαιρετική περίπτωση, ωστόσο παρά το ενδιαφέρον από Μπαρτσελόνα και Ρεάλ Μαδρίτης, πολύ δύσκολα θα υπάρξει συμφωνία, λόγω …Βαλένθια!

Ο Βίκτορ Κλαβέρ έχει υπογράψει έναν ειδικό όρο με την πρώην ομάδα του και για να επιστρέψει σε άλλο σύλλογο στην Ισπανία, θα πρέπει να πληρωθεί ένα πολύ μεγάλο ποσό. Συγκεκριμένα, η Ρεάλ πρότεινε 500.000 ευρώ, όμως οι "νυχτερίδες", σύμφωνα με τα δημοσιεύματα, ζήτησαν 3 εκατομμύρια ευρώ!

Έτσι, λοιπόν, η Ισπανία έχει απομακρυνθεί τις τελευταίες ώρες ως πιθανός προορισμός, στη Ρωσία οι δυνατές ομάδες έχουν ολοκληρώσει τις κινήσεις τους και δεν ψάχνονται για ενίσχυση στη συγκεκριμένη θέση και πλέον ο παίκτης έχει να διαλέξει ανάμεσα στον Παναθηναϊκό και τις τουρκικές ομάδες, που του προσφέρουν, βέβαια, πολύ καλά χρήματα.

Στο Τριφύλλι, πάντως, δε βιάζονται πλέον, ασχολούνται πολύ ζεστά με την περίπτωσή του και εκτιμούν ότι μπορούν να τον κλείσουν και με ένα μικρότερο συμβόλαιο, εφόσον τον "ψήσουν" με το πρότζεκτ που ετοιμάζουν και τις μεταγραφές που έχουν ήδη ανακοινώσει.  

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ:

Έτσι απαντάει ο Ολυμπιακός στη βόμβα Μπουρούση!

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags