Facebook Pixel Πήγε να τον πάρει ο Γιαννακόπουλος από Ολυμπιακό!
| 2016-07-15 11:00:00

Πήγε να τον πάρει ο Γιαννακόπουλος από Ολυμπιακό!

Πήγε να τον πάρει ο Γιαννακόπουλος από Ολυμπιακό!

Το κόλπο γκρόσο επιχείρησε να κάνει ο ηγέτης του Τριφυλλιού μετά από τη μεταγραφή του Μπουρούση! Ποιον παίκτη προσπάθησε να "κλέψει" μέσα από τα χέρια των Ερυθρολεύκων;

Ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος είναι αποφασισμένος να φτιάξει φέτος μια πανίσχυρη ομάδα που θα έχει τις δυνατότητες να επιστρέψει στην κορυφή της Ελλάδας και της Ευρώπης.

Γι΄ αυτό ο ηγέτης του Παναθηναϊκού έχει προχωρήσει ήδη σε εντυπωσιακές μεταγραφές που έχουν ανεβάσει το επίπεδο και έχουν προκαλέσει μεγάλη αίσθηση στον μπασκετικό κόσμο.  

Μάλιστα, τις τελευταίες ώρες το αφεντικό της "πράσινης" ΚΑΕ επιχείρησε να πραγματοποιήσει μία ακόμα εντυπωσιακή κίνηση που εκτός από το αγωνιστικό κομμάτι θα ωφελούσε το σύλλογο και επικοινωνιακά.

Γιατί οι Πράσινοι προσπάθησαν αμέσως μετά τη μεταγραφή του Γιάννη Μπουρούση να αποκτήσουν έναν ακόμα εξαιρετικό παίκτη που την περυσινή σεζόν ήταν από τους κορυφαίους της Α1.

Ο λόγος για τον Οκάρο Ουάιτ, τον πρώην άσο του Άρη, ο οποίος φαινόταν ότι δε θα τα κατάφερνε στο NBA και πως θα έπαιρνε το δρόμο της επιστροφής για την Ευρώπη.

Όλες οι πληροφορίες ανέφεραν ότι ο Αμερικανός φόργουορντ δεν είχε θέλξει με τις εμφανίσεις του στο μαγικό κόσμο και πως το όνειρό του να παίξει στην άλλη όχθη του Ατλαντικού είχε πάρει αναβολή.

Αυτές τις ενδείξεις είχαν και στον Παναθηναϊκό και γι΄ αυτό επιχείρησαν με κάθε τρόπο να "χτυπήσουν" τον παίκτη και στην ουσία τον "κλέψουν" μέσα από τα χέρια του Ολυμπιακού.

Ως γνωστόν ο νεαρός άσος είχε συμφωνήσει προφορικά με τους πρωταθλητές πριν παρουσιαστεί η προοπτική του NBA και είχε δεσμευτεί ότι εφόσον δεν τα κατάφερνε εκεί, θα επέστρεφε στην Ελλάδα για να ενεργοποιήσει το deal με τον Ολυμπιακό.

Μάλιστα, οι Ερυθρόλευκοι εμφανίζονταν μέχρι χθες σίγουροι ότι θα έχουν τον παίκτη άμεσα στη διάθεσή τους, καθώς έβλεπαν πως δεν υπήρχαν πιθανότητες να μείνει στην Αμερική.

Οι Πράσινοι, λοιπόν, μπήκαν στην ουσία "σφήνα" και έκαναν τα πάντα για να καταφέρουν να πείσουν τον παίκτη να μην πάει στον "αιώνιο" αντίπαλο και να αλλάξει κυριολεκτικά την τελευταία στιγμή στρατόπεδο, με τις πληροφορίες να αναφέρουν ότι σχεδόν τα είχαν καταφέρει. 

Τελικά, όμως, το Μαϊάμι έκανε χθες τη μεγάλη έκπληξη, πρόσφερε προσωρινό συμβόλαιο στον Οκάρο Ουάιτ (μέχρι τον Οκτώβριο) και χάλασε το μεγάλο κόλπο γκρόσο του Παναθηναϊκού, με τους Πράσινους να στρέφονται αμέσως και πολύ δυναμικά στην περίπτωση του Βίκτορ Κλαβέρ.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ:

Έφτασε μια ανάσα από ΠΑΟ αλλά πάει Ολυμπιακό!
 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags