Facebook Pixel Το πούλημα του αιώνα από Κλαβέρ σε Παναθηναϊκό!
| 2016-07-18 10:30:00

Το πούλημα του αιώνα από Κλαβέρ σε Παναθηναϊκό!

Το πούλημα του αιώνα από Κλαβέρ σε Παναθηναϊκό!

Φοβερά πράγματα συνέβησαν για να καταλήξει ο 27χρονος άσος στην Μπαρτσελόνα του Μπαρτζώκα! Γιατί βράζουν στο Τριφύλλι; Ο Γιώργος Κογκαλίδης έχει όλο το παρασκήνιο! 

Από σήμερα ο Βίκτορ Κλαβέρ ανήκει στην Μπαρτσελόνα, η οποία έκανε αυτό που κανείς δεν περίμενε: Πλήρωσε μια ρήτρα, ύψους 2.000.000 ευρώ στη Βαλένθια, για να μπορέσει να αποκτήσει αυτόν που ο Γιώργος Μπαρτζώκας ήθελε. Είναι απίστευτο αλλά αληθινό κι οι Καταλανοί σωστά έπραξαν, από τη στιγμή που θεωρούν ότι ο Κλαβέρ θα κάνει τη διαφορά.

Αυτός που κορόιδεψε ανοιχτά τον Παναθηναϊκό είναι ο ατζέντης του παίκτη, ο οποίος από την Πέμπτη έφτιαχνε τα συμβόλαια. Αν διαβάσετε τα προηγούμενα κείμενά μας, θα διαπιστώσετε ότι υπήρχε η σιγουριά για τη μεταγραφή του Κλαβέρ στον Παναθηναϊκό κι αφήναμε απλά ένα ενδεχόμενο, γιατί ποτέ μια μεταγραφή δεν τελειώνει, αν δεν ανακοινωθεί επίσημα.

Ο Ισπανός ατζέντης από την Πέμπτη έβρισκε ένα πρόβλημα. Η πλευρά του Παναθηναϊκού, ούσα αποφασισμένη να κάνει την υπέρβαση, έλυνε το ζήτημα που προέκυπτε και μετά ο εκπρόσωπος του παίκτη έβρισκε κάτι άλλο. Από την Πέμπτη μέχρι χθες το μεσημέρι, όσα προέκυψαν (μη φαντάζεστε κάτι τρομακτικό, μικροπράγματα) λύνονταν εν τη γενέσει τους.

Γι΄ αυτό και χθες υπήρχε σιγουριά για τον Κλαβέρ. Κι όσον αφορά στη …σφήνα της "Μπάρτσα", κανείς δεν τη μετρούσε ιδιαίτερα, αφενός γιατί υπήρχε η τεράστια ρήτρα της Βαλένθια, που ήταν αποτρεπτική για κάθε ισπανική ομάδα, αφετέρου γιατί δεν μπορούσε να βρει άλλα κολλήματα ο Ισπανός.

Όλα ανατράπηκαν σήμερα και στον Παναθηναϊκό έχουν κάθε λόγο να νιώθουν ότι ο ατζέντης τούς πούλησε, θέλοντας να κρατήσει τον Κλαβέρ στην Ισπανία και να "παίξει" με την Μπαρτσελόνα. 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags