Facebook Pixel «Tρελάθηκε» με Κλαβέρ και ετοιμάζει μεγάλο κόλπο!
| 2016-07-18 12:30:00

«Tρελάθηκε» με Κλαβέρ και ετοιμάζει μεγάλο κόλπο!

«Tρελάθηκε» με Κλαβέρ και ετοιμάζει μεγάλο κόλπο!

Φορτωμένος είναι ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος μετά την εξέλιξη που πήρε η υπόθεση του Ισπανού φόργουορντ και πλέον είναι αποφασισμένος να ...απαντήσει με απίστευτο τρόπο!

Το φυσανέ και δεν κρυώνει στον Παναθηναϊκό αυτό που συνέβη με την περίπτωση του Βίκτορ Κλαβέρ, καθώς μέχρι χθες ο Ισπανός άσος βρισκόταν στην κυριολεξία μια ανάσα από το να ντυθεί στα πράσινα.

Τελικά, σήμερα το πρωί, ο παίκτης συμφώνησε με την Μπαρτσελόνα, η οποία έκανε το απρόσμενο, να πληρώσει, δηλαδή, την τρελή ρήτρα των 2 εκ. ευρώ στη Βαλένθια, με τους Πράσινους να τα έχουν βάλει με τον μάνατζερ του 27χρονου φόργουορντ, όπως σας αποκαλύψαμε σε άλλο ρεπορτάζ.

Πλέον, στον Παναθηναϊκό κοιτάζουν μπροστά και αναμένεται να αναπροσαρμόσουν τα πλάνα τους, μετά το ναυάγιο της απόκτησης του Βίκτορ Κλαβέρ. Ακόμα δεν έχει ξεκαθαρίσει αν θα γίνει κίνηση για έναν ακόμα ψηλό, όπως προέβλεπε ο αρχικός σχεδιασμός, ή θα υπάρξει αλλαγή στο σκεπτικό της ενίχυσης, με την απόκτηση κάποιου κοντού.

Ωστόσο, αυτό που κυριαρχεί πλέον στη σκέψη των Πρασίνων είναι να γίνει κοινοτικός κάποιος από τους υπάρχοντες ξένους του ρόστερ, προκειμένου να ελευθερωθεί μία θέση και να μπορεί να αποκτηθεί όχι, πια, κοινοτικός, όπως θα συνέβαινε με τον Βίκτορ Κλαβέρ, αλλά κάποιος πολύ καλός ξένος, πιθανότατα από την Αμερική.

Οι Πράσινοι, άλλωστε, ήταν έτοιμοι να κάνουν τη μεγάλη υπέρβαση με το συμβόλαιο που θα πρόσφεραν στον Ισπανό άσο κι αυτό εκτιμάται ότι θα γίνει και τώρα, προσφέροντας τα χρήματα που θα έδιναν στον συγκεκριμένο παίκτη, σε κάποιον άλλο άσο της ίδιας αξίας.

Ωστόσο, επειδή οι επιλογές κοινοτικών στην Ευρώπη είναι ελάχιστες, στο Τριφύλλι σχεδιάζουν κάποιος ξένος της ομάδας (Γκιστ ή Τζέιμς) να αποκτήσει κοινοτικό διαβατήριο, προκειμένου να υπάρχει η δυνατότητα να αποκτηθεί κάποιος ξένος, ακόμα και Αμερικανός από το NBA.
 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags