Facebook Pixel Tρελάθηκε ο Μαρινάκης, τρεις βόμβες, 10 εκατ. ευρώ!
| 2016-07-19 13:00:00

Tρελάθηκε ο Μαρινάκης, τρεις βόμβες, 10 εκατ. ευρώ!

Tρελάθηκε ο Μαρινάκης, τρεις βόμβες, 10 εκατ. ευρώ!

Παρά τα όσα λέγονται, δεν αφήνει έτσι τον Ολυμπιακό ο πρόεδρος! Φέρνει παικταράδες με κανονικές μεταγραφές και τρελά λεφτά! Δεν έχουν διαρρεύσει ονόματα! Του Γ. Παπαγιάννη.

ΓΡΑΦΕΙ Ο ΓΙΑΝΝΗΣ ΠΑΠΑΓΙΑΝΝΗΣ

Μπορεί φέτος ο Ολυμπιακός να μην έχει σκάσει βόμβες στις μεταγραφές, μην το δένετε, πάντως, με σιγουριά, ότι η ομάδα δε θα πάρει παικταράδες.

Θα κάνει μεταγραφές και μάλιστα από το πάνω ράφι ο Μαρινάκης. Απλά, κατά τη δική του συνήθεια, οι μεταγραφές σκάνε στα τέλη Ιουλίου σε αντίθεση με τις άλλες ομάδες που τρέχουν πιο γρήγορα τον προγραμματισμό.

Θα πάρει, λοιπόν, ποδοσφαιριστές ο Ολυμπιακός και θα πάρει καλές περιπτώσεις. Βέβαια, το πόσο καλές θα είναι αυτές οι περιπτώσεις θα φανεί στο γήπεδο. Μεταγραφές, πάντως, θα γίνουν και θα είναι πολύ δυνατές.

Ο Μαρινάκης θα πάρει σίγουρα έναν εξτρέμ, έναν σέντερ μπακ και έναν μέσο. Αυτό είναι δεδομένο. Τρείς ξένοι παίκτες θα γεμίσουν το ρόστερ του Ολυμπιακού, αλλά κανένας μέχρι τώρα δε γνωρίζει ποιοι θα είναι τελικά αυτοί. Αυτό το σημειώνω γιατί ο προγραμματισμός αφορά τις μεταγραφές τριών βασικών παικτών, καμία, όμως, συμφωνία δεν έχει υπάρξει προς το παρόν, κατά συνέπεια ό,τι γράφεται αποτελεί πληροφορία και τίποτα παραπάνω.

Τρεις μεταγραφές από το πάνω ράφι για τη βασική ενδεκάδα του Ολυμπιακού να θεωρήσετε δεδομένο ότι θα γίνουν. Θα γίνουν ξεκινώντας από την αρχή της επόμενης εβδομάδας και δεν έχουν καμία σχέση αυτές οι μεταγραφές από την πορεία της ομάδας στο Champions League.

Θα γίνουν οι μεταγραφές και θα ανακοινωθούν όταν υπάρξει συμφωνία χωρίς τα ονόματα των ποδοσφαιριστών να έχουν δημοσιοποιηθεί στα ΜΜΕ. Φέτος, σε αντίθεση με άλλες χρονιές, οι μεταγραφές θα ανακοινωθούν χωρίς να υπάρξει καμία διαρροή. Δεν θα έχει γραφτεί το παραμικρό για τους τους παίκτες που θα αγοράσει ο Ολυμπιακός.

Ο Μαρινάκης είναι αποφασισμένος, παρά την κρίση, να ρίξει και φέτος όσα χρήματα μπορεί για να ενισχυθεί η ομάδα. Θα κάνει τρεις μεταγραφές πολύ καλών παικτών, όχι με τη μορφή δανεισμού, αλλά ΚΑΝΟΝΙΚΕΣ ΜΕΤΑΓΡΑΦΕΣ.

Το μπάτζετ για τους τρεις παίκτες υπολογίζεται κοντά στα 10 εκατ. ευρώ. Το νούμερο για συλλόγους όπως η Μπάγερν, η Παρί, η Μάντσεστερ Γ. και άλλες ομάδες μπορεί να φάινεται πολύ μικρό, για τα δεδομένα της εποχής, όμως, στην Ελλάδα, πρόκειται για τεράστιο ποσό. Το ζητούμενο, άλλωστε, δεν είναι τι πόσο δαπανάς, αλλά τι απόδοση σού εξασφαλίζει ο ποδοσφαριστής που αγοράζεις.

Η απόφαση είναι ειλημμένη: Ο Μαρινάκης από την επόμενη εβδομάδα θα αρχίσει να πετάει τη μία βόμβα μετά την άλλη. Τρείς ξένοι παίκτες σε καλή ηλικία με κανονική μεταγραφή και όχι με δανεισμό. Για να δούμε, τι θα δούμε…
 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags