Facebook Pixel Αλλάζει επίπεδο μ' αυτή τη στοπεράρα ο Ολυμπιακός!
| 2016-07-19 23:15:00

Αλλάζει επίπεδο μ' αυτή τη στοπεράρα ο Ολυμπιακός!

Αλλάζει επίπεδο μ' αυτή τη στοπεράρα ο Ολυμπιακός!

Είναι εξαιρετικά δύσκολη περίπτωση και πανάκριβη, ωστόσο οι πρωταθλητές την παλεύουν, για να φέρουν ηγέτη στην άμυνα! Ποιος είναι και πόσα εκατομμύρια χρειάζονται για το deal;

Φουλάρουν για τις επόμενες μεταγραφές στον Ολυμπιακό και προτεραιότητα αποτελεί η απόκτηση ενός κεντρικού αμυντικού.

Στο Λιμάνι ψάχνουν για έναν παίκτη που θα μπορεί να γίνει ο ηγέτης της άμυνας και μαζί με έναν εκ των Μποτία ή Σιόβα, να αποτελέσουν ένα πολύ δυνατό δίδυμο, που θα έχει τη δυνατότητα να σταθεί και στα παιχνίδια της Ευρώπης.

Γι΄ αυτό το λόγο, λοιπόν, οι Πειραιώτες αναζητούν παίκτες από το πάνω ράφι, οι οποίοι, όπως είναι λογικό, κοστίζουν και πάρα πολύ.

Μία τέτοια περίπτωση είναι και αυτή του Βλαντ Κίρικες, ο οποίος είχε απασχολήσει και το περασμένο καλοκαίρι τον Ολυμπιακό, πριν καταλήξει στη Νάπολι.

Ο 26χρονος διεθνής Ρουμάνος έχει ήδη μία καλή καριέρα, καθώς έκανε τα πρώτα του σοβαρά βήματα στη Στεάουα Βουκουρεστίου, στη συνέχεια πήγε στην Τότεναμ και από πέρσι το καλοκαίρι αγωνίζεται στην ιταλική ομάδα.

Εκεί, πάντως, δεν μπόρεσε να καθιερωθεί ως βασικός, αφού σε όλες τις διοργανώσεις αγωνίστηκε συνολικά 17 φορές και πέτυχε 2 γκολ. Η χρηματιστηριακή αξία του, πάντως, ανέρχεται στα 5,5 εκατομμύρια ευρώ και γενικά θεωρείται ακριβή περίπτωση.

Πέρυσι, όταν ο Ολυμπιακός είχε κάνει επίσημα κίνηση για να τον πάρει από την Τότεναμ, ο αγγλικός σύλλογος είχε ζητήσει 8 εκατομμύρια ευρώ! Όπως είναι φυσικό, λοιπόν, οι Ερυθρόλευκοι δεν τρέφουν ...αυταπάτες, αφού γνωρίζουν πως τα λεφτά είναι πάρα πολλά. Η Νάπολι τον έκανε πέρυσι δικό της με 7 εκατομμύρια ευρώ, οπότε δεν θα μπορεί να ρίξει πολύ τις απαιτήσεις της, μόλις μία σεζόν μετά.

Οι πρωταθλητές, ωστόσο, παρακολουθούν ζεστά την περίπτωσή του και προσπαθούν να βρουν φόρμουλα για την απόκτησή του. Θα πρόκειται, άλλωστε, για μία πραγματικά σπουδαία μεταγραφή, που θα αλλάξει την αμυντική εικόνα της ομάδας.

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags