Facebook Pixel Τινάζoυν στον αέρα το πρωτάθλημα οι Αγγελόπουλοι!
| 2016-07-20 13:30:00

Τινάζoυν στον αέρα το πρωτάθλημα οι Αγγελόπουλοι!

Τινάζoυν στον αέρα το πρωτάθλημα οι Αγγελόπουλοι!

Σκληρές κόντρες ανάμεσα στον Ολυμπιακό και τον Παναθηναϊκό αναμένονται στη σημερινή συνεδρίαση του ΕΣΑΚΕ! Αν περάσει η «πράσινη» πρόταση για τους ξένους, θα γίνει πόλεμος!

Όπως έχει διαρρεύσει από χθες, ο Παναθηναϊκός ετοιμάζεται να καταθέσει επίσημη πρόταση στη σημερινή συνεδρίαση του ΕΣΑΚΕ, να υπάρχει δικαιώμα συμμετοχής έξι ξένων παικτών (αντί τεσσάρων ξένων και δύο κοινοτικών) στο νέο πρωτάθλημα.

Μάλιστα, οι πληροφορίες αναφέρουν ότι οι Πράσινοι έχουν αρκετούς "συμμάρχους" στην προσπάθεια που θα κάνουν σε λίγες ώρες να αλλάξουν τον κανονισμό και πως δεν αποκλείεται τελικά να καταφέρουν να περάσουν τη συγκεκριμένη αλλαγή.

Ωστόσο, την ίδια ώρα στον Ολυμπιακό "βράζουν" με αυτή την εξέλιξη και δε δείχνουν πρόθυμοι σε καμία των περιπτώσεων να αφήσουν να αλλάξει ο κανονισμός. Προφανώς θεωρούν ότι η συγκεκριμένη πρόταση ευνοεί μόνο τον Παναθηναϊκό, μετά και το ναυάγιο της απόκτησης του (κοινοτικού) Βίκτορ Κλαβέρ, ενώ οι ίδιοι έχουν δύο πολύ σημαντικούς κοινοτικούς στο ρόστερ τους, τον Ματ Λοτζέσκι και τον Ντάνιελ Χάκετ.

Όπως και να έχει και ανεξάρτητα από τα αγωνιστικά οφέλη, οι πρωταθλητές αναμένεται να κάνουν τα πάντα για να μην περάσει η αλλαγή που επιθυμεί ο "αιώνιος" αντίπαλος, με τις πληροφορίες να αναφέρουν ότι η στάση των Ερυθρολεύκων θα είναι εχθρική απέναντι στη συγκεκριμένη πρόταση.

Μάλιστα, μόνο τυχαίο δεν είναι το γεγονός ότι από πλευράς Ολυμπιακού θα παρευρεθεί στη σημερινή συνδρίαση του ΕΣΑΚΕ και ο αντιπρόεδρος της ομάδας, Γιώργος Σκινδήλιας, προκειμένου να υπερασπιστεί τις θέσεις του συλλόγου.

Από τον Ολυμπιακό ισχυρίζονται ότι δεν πρόκειται να δεχθούν καμία αλλαγή του κανονισμού για τους ξένους και πως αν όντως αποφασισθεί κάτι τέτοιο, θα περάσουν δυναμικά στην αντεπίθεση με ό,τι αυτό μπορεί να σημαίνει.

Δεν αποκλείεται, μάλιστα, οι Ερυθρόλευκοι να πάνε στα άκρα το θέμα και να τινάξουν το πρωτάθλημα στον αέρα, αν και εφόσον περάσει η "πράσινη" πρόταση. Τουλάχιστον αυτό λένε άνθρωποι που βρίσκονται κοντά στην ομάδα, λίγες ώρες πριν από τον κρίσιμη συνεδρίαση... 
 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags