Facebook Pixel Πάει για ...τρελό στόπερ! Δείτε τι κάνει ο άνθρωπος!
| 2016-07-22 12:45:00

Πάει για ...τρελό στόπερ! Δείτε τι κάνει ο άνθρωπος!

Πάει για ...τρελό στόπερ! Δείτε τι κάνει ο άνθρωπος!

Έναν "Μέλμπεργκ" καλοβλέπει για την άμυνα ο Ολυμπιακός, που μπορεί, όμως, να κάνει απίθανα πράγματα και σα φορ! Πώς πέτυχε 21 γκολ σε 3 σεζόν; Θα τρίβετε τα μάτια σας!

Ο Ολυμπιακός φουλάρει τις τελευταίες μέρες για μεταγραφική ενίσχυση, με τις τελευταίες πληροφορίες να αναφέρουν ότι το βάρος έχει πέσει στην απόκτηση στόπερ και επιθετικού.

Τα ονόματα που λέγεται ότι απασχολούν τους Ερυθρόλευκους, όσον αφορά την άμυνα, βγαίνουν στην κυριολεξία με το σταγονόμετρο, με την περίπτωση του Βλαντ Κίρικες, ωστόσο, να απασχολεί πάντα, αλλά να μην είναι και η μοναδική, καθώς πρόκειται δεδομένα για δύσκολη υπόθεση.

Όπως έμαθε, λοιπόν, ο SportDog, οι πρωταθλητές έχουν ψηλά στη λίστα τους έναν ακόμα έμπειρο αμυντικό, που αποτέλεσε τον διάδοχο του Όλαφ Μέλμπεργκ στην εθνική Σουηδίας, όταν ο πρώην άσος του Ολυμπιακού αποσύρθηκε. 

Ο λόγος για τον Αντρέας Γκράνκβιστ, τον 31χρονο στόπερ της ρωσικής Κρασνοντάρ, ο οποίος στο Euro αγωνίστηκε βασικός στην οπισθοφυλακή της εθνικής Σουηδίας και υπήρξε συμπαίκτες των "δικών" μας, Μάρκους Μπεργκ και Τζίμι Ντουρμάζ. 

Ο Αντρέας Γκράνκβιστ είναι πολύ έμπειρος αμυντικός, με πολύ καλά στοιχεία, δυνατός στο ψηλό παιχνίδι (1.91 μ.), αλλά και εξαιρετικός με την μπάλα στα πόδια.

Το αξιοσημείωτο είναι ότι έχει πετύχει στην καριέρα του μερικά απίστευτα γκολ, πριν πάει στη Ρωσία, όταν αγωνιζόταν ακόμα στη Γκρόνιγκεν, με την οποία σε τρεις σεζόν (2008-2011) είχε καταφέρει τα πετύχει 21 γκολ, επίτευγμα μοναδικό για κεντρικό αμυντικό!

Μάλιστα, την πρώτη του σεζόν στην ομάδα είχε σκοράρει ένα τρομερό τέρμα, καθώς έτρεξε από την άμυνα 65 μέτρα(!) και πέρασε ένα κάρο αντιπάλους μέχρι να βρει δίχτυα. Ένα επικό γκολ που αποδείχθηκε πως μόνο τυχαίο δεν ήταν καθώς παρόμοια ενέργεια έκανε ξανά στο τελευταίο παιχνίδι της ίδιας σεζόν. Δείτε τι έκανε ο άνθρωπος! 

Οι εμφανίσεις του Γκράνκβιστ στη ολλανδική ομάδα έφεραν το 2011 και τη μεγάλη μεταγραφή στο Καμπιονάτο, καθώς η Τζένοα τον αγόρασε έναντι 2 εκ. ευρώ. Εκεί είχε δύο γεμάτες σεζόν και στη συνέχεια πήρε μεταγραφή στη Ρωσία, μιας και η Κρασνοντάρ έδωσε 5 εκ. ευρώ για να τον αποκτήσει από την ιταλική ομάδα.

Ο Ολυμπιακός εξετάζει πολύ σοβαρά τη συγκεκριμένη περίπτωση, καθώς πρόκειται για έναν αμυντικό που μπορεί να αποκτήσει το ρόλο του ηγέτη της "ερυθρόλευκης" άμυνας, ωστόσο αν θέλει να τον κάνει δικό του, θα πρέπει ικανοποιήσει οικονομικά τη ρωσική ομάδα.  

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags