Facebook Pixel Ανατροπή με φευγάτο τού Ολυμπιακού λόγω ...ΠΑΟ!
| 2016-07-24 23:15:00

Ανατροπή με φευγάτο τού Ολυμπιακού λόγω ...ΠΑΟ!

Ανατροπή με φευγάτο τού Ολυμπιακού λόγω ...ΠΑΟ!

Ο Γιάννης Σφαιρόπουλος αλλάζει τα πλάνα του ενόψει της νέας χρονιάς, βλέποντας ότι ο αιώνιος αντίπαλος έχει ενισχυθεί σημαντικά. Ποια είναι η μεγάλη έκπληξη που ετοιμάζει;

Αν και ακόμα είναι νωρίς, Ολυμπιακός και Παναθηναϊκός έχουν ολοκληρώσει σε μεγάλο βαθμό τα ρόστερ τους για την επόμενη σεζόν και ουσιαστικά ψάχνουν τις… τελευταίες πινελιές.

Όπως έχετε καταλάβει, βέβαια, και όπως συμβαίνει συχνά τα τελευταία χρόνια, οι κινήσεις του ενός επηρεάζουν τον άλλον, αφού οι δυο τους θα παλέψουν στο τέλος για την κατάκτηση του πρωταθλήματος, ενώ είναι εξαιρετικά πιθανό να κονταροχτυπηθούν και στην Ευρωλίγκα. 

Πολύ συχνά η μία ομάδα, συνήθως αυτή που έχει χάσει το πρωτάθλημα, χτίζεται με τέτοιο τρόπο ώστε να μπορέσει να απαντήσει στα όπλα που έχει η άλλη κι αυτό συμβαίνει και το φετινό καλοκαίρι, με τον Παναθηναϊκό να έχει προχωρήσει ήδη σε σημαντικές μεταγραφές, ενώ την ίδια στιγμή στο Λιμάνι "κρυφοκοιτάζουν" τις επιλογές των Πρασίνων…

Μάλιστα, οι τελευταίες αφίξεις στο στρατόπεδο του Τριφυλλιού, φαίνεται πως έχουν βάλει σε δεύτερες σκέψεις τον Γιάννη Σφαιρόπουλο, ο οποίος διαπιστώνει πως χρειάζεται έξτρα παίκτες στους ψηλούς, ενώ οι πληροφορίες μας αναφέρουν πως υπάρχει και μία μεγάλη ανατροπή της τελευταίας στιγμής στον μεταγραφικό σχεδιασμό.

Συγκεκριμένα, αναφερόμαστε στην υπόθεση του Μιλουτίνοφ, ο οποίος αν και ήταν φευγάτος από την επόμενη κιόλας μέρα που ολοκληρώθηκε η περσινή σεζόν, πλέον είναι εξαιρετικά πιθανό να παραμείνει στους πρωταθλητές, αφού οι συζητήσεις για δανεισμό του στον Ερυθρό Αστέρα έχουν "κολλήσει" μάλλον οριστικά.

Η εξέλιξη αυτή περιπλέκει αρκετά τα πράγματα για τον Ολυμπιακό, καθώς η παραμονή του Σέρβου, σημαίνει και …συνωστισμό στους ψηλούς, αφού ο Γιάννης Σφαιρόπουλος πριν από λίγες ημέρες είχε δώσει το "οκ" για την παραμονή του Βασίλη Καββαδά, στον οποίο είχε υποσχεθεί παράλληλα ότι θα έχει περισσότερο χρόνο συμμετοχής.

Πάντως, ο Μιλουτίνοφ δε θα "διώξει" απαραίτητα τον Έλληνα σέντερ, καθώς ο προπονητής των Πειραιωτών, βλέποντας παράλληλα τους παίκτες που έχει στη διάθεσή του ο αιώνιος αντίπαλος, καταλαβαίνει πως χρειάζεται περισσότερους παίκτες στο "5" και προορίζει τον Σέρβο να δώσει λύσεις μόνο για την Ευρωλίγκα. 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags