Facebook Pixel «Σκάει» τρελή πρόταση για ξένο μεγάλης ομάδας!
| 2016-08-01 22:05:00

«Σκάει» τρελή πρόταση για ξένο μεγάλης ομάδας!

«Σκάει» τρελή πρόταση για ξένο μεγάλης ομάδας!

Σύλλογος του εξωτερικού ετοιμάζεται για νέο μπάσιμο και τα λεφτά που θα ρίξει στο τραπέζι, θα είναι πάρα πολλά. Σε μεγάλο δίλημμα θα βρεθεί η ομάδα του…

Είναι γνωστό πως οι ομάδες της Ασίας έχουν κάνει πολύ δυναμικό "μπάσιμο" στην αγορά του ποδοσφαίρου. Μπορεί τα πρωταθλήματά τους να μην είναι ιδιαίτερα υψηλού επιπέδου, ωστόσο διαθέτουν πολλούς... λόγους να πείσουν έναν ποδοσφαιριστή να πάρει την απόφαση να παίξει μπάλα στα βάθη της Ασίας.

Όπου λόγοι βάλτε τα πετροδόλλαρα που συνήθως ρέουν άφθονα στις τσέπες των ιδιοκτητών ασιατικών συλλόγων, οι οποίοι δεν διστάζουν να τα χαρίσουν απλόχερα προκειμένου να αποκτήσουν παίκτες από την Ευρώπη και να ανεβάσουν επίπεδο τις ομάδες του.
Μάλιστα, δεν είναι λίγες οι φορές που οι Ασιάτες στοχεύουν και στη χώρα μας, όπως στις περιπτώσεις των Σκόκο και Ριβάλντο παλιότερα. Η πιο πρόσφατη τέτοια περίπτωση είναι αυτή του Έλντερ Μπαρμπόσα για τον οποίο υπήρξε πρόταση από την Αλ-Βασλ από το Ντουμπάι (στην οποία εργάζεται ως προπονητής ο Ροντόλφο Αρουαμπαρένα).

Η κρούση των Αράβων έγινε πριν περίπου δυο εβδομάδες, ωστόσο η υπόθεση δεν προχώρησε. Πάντως, η ομάδα από τα Ηνωμένα Αραβικά Εμιράτα δεν έχει σκοπό να τα παρατήσει έτσι απλά για τον Πορτογάλο ακραίο επιθετικό.

Αντιθέτως, ακούγεται πως σκοπεύουν να επανέλθουν με νέα μεγαλύτερη πρόταση, προσπαθώντας να ικανοποιήσουν οικονομικά την ΑΕΚ, αλλά και τον υποψήφιο μεταγραφικό τους στόχο. Τα χρήματα, μάλιστα, αναμένεται να είναι μπόλικα, γεγονός που θα φέρει την "Ένωση" σε δύσκολη θέση!
Και αυτό γιατί αυτόματα οι άνθρωποι του Δικεφάλου θα βρεθούν μπροστά σε δίλημμα. Αν δεχθούν την πρόταση θα βάλουν ένα πολύ καλό ποσό στα ταμεία της ομάδας, αλλά ταυτόχρονα θα χάσουν έναν πολύ σημαντικό ποδοσφαιριστή.

Αν όμως αρνηθούν; Τότε θα πρέπει να ασχοληθούν με το συμβόλαιο του Μπαρμπόσα, το οποίο ολοκληρώνεται το καλοκαίρι του 2017. Θα πρέπει, λοιπόν, να καταθέσουν στον παίκτη πρόταση ανανέωσης με αυξημένες αποδοχές (αυτή τη στιγμή έχει συμβόλαιο πάνω από 400.000 ευρώ) ώστε να μην τον χάσουν χωρίς χρήματα το επόμενο καλοκαίρι!

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

Δεν το πίστευαν στο Λιμάνι για Κασάμι!



 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags