Facebook Pixel Χοντρό καψόνι Μαρινάκη σε Βίκτορ στην Τουρκία!
| 2016-08-08 10:15:00

Χοντρό καψόνι Μαρινάκη σε Βίκτορ στην Τουρκία!

Χοντρό καψόνι Μαρινάκη σε Βίκτορ στην Τουρκία!

Ποια ήταν η απόφαση αφεντικού τού Ολυμπιακού και τι εντολή έδωσε στους άμεσους συνεργάτες του; Πώς το πήρε και πώς αντέδρασε ο ...απολυμένος νεαρός προπονητής;

Το χθεσινό φιλικό στην Τουρκία απέναντι στην Μπεσίκτας ήταν δεδομένα το τελευταίο παιχνίδι του Βίκτορ Σάντσεθ στον πάγκο του Ολυμπιακού.

Ο Ισπανός τεχνικός είναι θέμα χρόνου να αποχωρήσει από την ομάδα, πληρώνοντας, φυσικά, τον αναπάντεχο αποκλεισμό από τη Χάποελ. Κι αυτό είναι κάτι που έγινε γνωστό σχεδόν αμέσως μετά το δεύτερο παιχνίδι κόντρα στους Ισραηλινούς.

Παρόλα αυτά, κι ενώ η "ερυθρόλευκη" διοίκηση βρίσκεται σε προχωρημένες συζητήσεις με τον νέο προπονητή, ήταν προσωπική απόφαση του Βαγγέλη Μαρινάκη, ο Βίκτορ Σάντσεθ να κοουτσάρει κανονικά την ομάδα στο χθεσινό φιλικό.

Αν και ο Ισπανός τεχνικός είναι τελειωμένος και έχει πάρει το μήνυμα ότι δε θα συνεχίσει στον Ολυμπιακό, δόθηκε εντολή από τον πρόεδρο να ακολουθήσει κανονικά την αποστολή στην Τουρκία και να προπονήσει τους Ερυθρολεύκους.

Μάλιστα, μέχρι την τελευταία στιγμή αποτελούσε μεγάλο ερωτηματικό ποιος θα καθίσει στον πάγκο για το συγκεκριμένο φιλικό, μιας και είχε διαρρεύσει από τις προηγούμενες μέρες ότι ο νεαρός κόοουτς αποτελεί παρελθόν από την ομάδα, ωστόσο η καθυστέρηση στην πρόσληψη του νέου προπονητή, έδωσε παράταση στην παραμονή του Βίκτορ Σάντσεθ, ο οποίος "χρησιμοποιήθηκε" από τη διοίκηση για να μην πάει η ομάδα ακέφαλη στο φιλικό με την Μπεσίκτας.

Βέβαια, η συγκεκριμένη επιλογή μπορεί να ληφθεί κι ως ένα μεγαλοπρεπέστατο καψόνι στον Ισπανό τεχνικό, ο οποίος κλήθηκε στην ουσία να ταξιδέψει στην Τουρκία και να κοουτσάρει την ομάδα, αν και γνώριζε ότι έχει απολυθεί.

Πάντως, ο νεαρός τεχνικός έδειξε άριστος επαγγελματίας, δε δημιούργησε το παραμικρό πρόβλημα και, μάλιστα, έζησε πολύ έντονα το παιχνίδι με τους Τούρκους. Ο Βίκτορ Σάντσεθ παρακολούθησε σχεδόν όλο το ματς όρθιος, έδινε συνεχώς εντολές στους παίκτες, ενώ δεν ήταν οι λίγες οι φορές που διαμαρτυρήθηκε ακόμα και στον τέταρτο όταν δεν του άρεσαν κάποια σφυρίγματα.  

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags