Facebook Pixel «Έκοψε» τον πρώτο ο Μπέντο: «Αυτόν δεν τον θέλω»!
| 2016-08-12 12:00:00

«Έκοψε» τον πρώτο ο Μπέντο: «Αυτόν δεν τον θέλω»!

«Έκοψε» τον πρώτο ο Μπέντο: «Αυτόν δεν τον θέλω»!

Ο Πορτογάλος κόουτς έκανε ήδη την πρώτη του αρνητική εισήγηση προς την "ερυθρόλευκη" διοίκηση! Ποιος ξένος άσος δεν του κάνει και ποιον κρατάει στη θέση του; «Κλικ» κι έμαθες...

Ο Πάουλο Μπέντο έχει κάνει τις πρώτες του εισηγήσεις στη διοίκηση του Ολυμπιακού, προκειμένου να τρέξει η ενίσχυση και πριν από την έναρξη του πρωταθλήματος να έχουν ολοκληρωθεί όλες οι απαραίτητες προσθήκες.

Παράλληλα, αναμένεται να γίνουν και κάποιες αποχωρήσεις ακόμα, μετά τη φυγή του Κασάμι και την πώληση του Μαζουακού, με τον Πορτογάλο τεχνικό να είναι αυτός που θα αποφασίσει τις προσεχείς ημέρες ποιοι δεν του κάνουν.

Πάντως, ο Πάουλο Μπέντο έχει πει ήδη το πρώτο "όχι" και μάλιστα σε παίκτη που ετοιμαζόταν να φορέσει ξανά την ερυθρόλευκη φανέλα.

Ο λόγος για τον Λεάντρο Σαλίνο, ο οποίος είχε συμφωνήσει σε όλα με τη διοίκηση των πρωταθλητών για να επιστρέψει στην ομάδα, ωστόσο την τελευταία στιγμή ο Πορτογάλος τεχνικός τον "έκοψε".

Ο νέος προπονητής του Ολυμπιακού έκρινε ότι δε χρειάζεται η προσθήκη του Βραζιλιάνου μπακ και εξέφρασε στην ΠΑΕ την άποψη πως είναι καλυμμένος με το δίδυμο των Ομάρ Ελαμπντελαουί και Ντιόγκο Φιγκέιρας, με έξτρα τρίτη επιλογή τον νεαρό Προξιτέλη Βούρο.

Στην ουσία, δηλαδή, ο Πορτογάλος αποφάσισε την παραμονή του Ντιόγκο Φιγκέιρας, ο οποίος ήταν "τελειωμένος" από τη διοίκηση μετά το παιχνίδια με τη Χάποελ και απέρριψε τον Λεάντρο Σαλίνο, για τον οποίο εξέφρασε την άποψη ότι ένας πολύ αμυντικός μπακ που δεν μπορεί να ανταποκριθεί στα επιθετικά του συστήματα και στην ανάπτυξη από τα άκρα.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ:

Απίστευτη πώληση στον Ολυμπιακό με "οκ" Μπέντο!

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags