Facebook Pixel Σκάει δεύτερο βραζιλιάνικο «μπαμ» μετά τον Νιλμάρ!
| 2016-08-16 12:30:00

Σκάει δεύτερο βραζιλιάνικο «μπαμ» μετά τον Νιλμάρ!

Σκάει δεύτερο βραζιλιάνικο «μπαμ» μετά τον Νιλμάρ!

Μεταγραφικός οργασμός στον Ολυμπιακό! Δε μένει στον 32χρονο γνωστό επιθετικό και έχει έτοιμο νέο "χτύπημα" από τη χώρα του καφέ, αυτή τη φορά για να ενισχύσει την άμυνά του!

Μεταγραφικός οργασμός επικρατεί τις τελευταίες ώρες στον Ολυμπιακό, καθώς μετά τη διαφαινόμενη απόκτηση του Βραζιλιάνου Νιλμάρ, οι Ερυθρόλευκοι έχουν στα σκαριά και δεύτερη ηχηρή μεταγραφή, για την ενίσχυση της αμυντικής γραμμής αυτή τη φορά.

Όπως αναφέρουν αποκλειστικές πληροφορίες του SportDog, οι πρωταθλητές βρίσκονται σε προχωρημένες συζητήσεις με πολύ καλό στόπερ από τη χώρα του καφέ και, μάλιστα, εκτιμάται ότι είναι θέμα χρόνου να επιτευχθεί οριστική συμφωνία για τη συγκεκριμένη μεταγραφή.

Ο λόγος για τον Βραζιλιάνο στόπερ της Λάτσιο Μαουρίτσιο, ο οποίος βρίσκεται στην κυριολεξία μια ανάσα από το Λιμάνι, με τον γνωστό μάνατζερ, Κάρλος Γκονσάλβες, να χειρίζεται προσωπικά την υπόθεση για χάρη των Ερυθρολεύκων.

Πρόκειται για τον ατζέντη που έφερε στην ομάδα τους Μπέντο, Αντρέ Μάρτινς, Φιγκέιρας και στην ουσία έχει αναλάβει όλα τα μεταγραφικά θέματα του Ολυμπιακού μετά την απομάκρυνση του Λορένθο.

Μόνο τυχαίο δεν είναι, άλλωστε, το γεγονός πως ο Γκονσάλβες είναι μάνατζερ εκτός από του Μπέντο και του Μάρκο Σίλβα, στην περίπτωση του οποίου βοήθησε για να βγει βελούδινο το διαζύγιο με τους πρωταθλητές.

Ο συγκεκριμένος μάνατζερ, λοιπόν, έχει και τα δικαιώματα του Μαουρίτσιο, ο οποίος έχει συμβόλαιο με την ιταλική ομάδα έως το 2019 και οι συζητήσεις γίνονται για δανεισμό του παίκτη με οψιόν αγοράς για το επόμενο καλοκαίρι ύψους 1,5 εκ. ευρώ περίπου.

Ο 28χρονος Βραζιλιάνος στόπερ, με χρηματιστηριακή αξία 2,5 εκ. ευρώ, αποκτήθηκε στις 1/7/2015 από τη Σπόρτινγκ, με τους "λατσιάλι" να δίνουν 2,7 εκ. ευρώ.

Το μοναδικό μείον στη μεταγραφική υπόθεση του Μαουρίτσιο είναι πως θα κλείσει για τον Ολυμπιακό τη μοναδική θέση ξένου που έχει απομείνει, ωστόσο αυτό δε δείχνει να απασχολεί ιδιαίτερα τους ανθρώπους της ομάδας.
 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags