Facebook Pixel «Τελειωμένος» για ΠΑΟΚ, μία ανάσα από Ολυμπιακό!
| 2016-08-16 13:45:00

«Τελειωμένος» για ΠΑΟΚ, μία ανάσα από Ολυμπιακό!

«Τελειωμένος» για ΠΑΟΚ, μία ανάσα από Ολυμπιακό!

Ακούγεται απίστευτο, αλλά είναι αληθινό! Μεγάλος άσος, που στην Τούμπα χαρακτήρισαν πριν λίγο καιρό "τελειωμένο", έφτασε πολύ κοντά στους πρωταθλητές! Αποκάλυψη τώρα...

Ο Ολυμπιακός ήθελε να αποκτήσει έναν επιθετικό με καλό όνομα και εκτός συγκλονιστικού απροόπτου αυτός θα είναι ο διεθνής Βραζιλιάνος Νιλμάρ.

Οι Ερυθρόλευκοι επέλεξαν τον έμπειρο σέντερ φορ για τη γραμμή κρούσης, ανάμεσα σε πολλές άλλες περιπτώσεις, που ήταν παίκτες με επίσης σημαντικό βιογραφικό.

Μεταξύ, λοιπόν, των επιθετικών που εξετάστηκαν πολύ σοβαρά και, μάλιστα, βρέθηκε στο νούμερο δύο της σχετικής "ερυθρόλευκης" λίστας, πίσω από τον Νιλμάρ, ήταν και ο Εμάνουελ Αντεμπαγιόρ.

Ο 32χρονος φορ ήταν από τους βασικούς στόχους των Πειραιωτών και πρώτη εναλλακτική επιλογή σε περίπτωση που χαλούσε η περίπτωση του Βραζιλιάνου άσου, ωστόσο λίγοι γνωρίζουν ότι σχετικά πρόσφατα ο συγκεκριμένος παίκτης απασχόλησε πολύ σοβαρά και τον ΠΑΟΚ.

Ο πρώην άσος των Άρσεναλ, Μάντσεστερ Σίτι και Τότεναμ, ήταν ένα από τα ονόματα που έπαιξαν δυνατά προ ημερών για την επίθεση του Δικεφάλου, καθώς εξετάστηκε από τους "ασπρόμαυρους" ως μία πιθανή μεταγραφή-βόμβα, που θα μπορούσε να ανεβάσει το επίπεδο της ομάδας και να ενθουσιάσει τον κόσμο.

Ο Ιβάν Σαββίδης έχει δώσει την εντολή για την απόκτηση ενός πρωτοκλασάτου επιθετικού και οι άνθρωποι του ΠΑΟΚ μελέτησαν αρκετά την περίπτωση του διεθνούς με το Τογκό σέντερ φορ. Αν και επρόκειτο, όμως, για ένα όνομα εγνωσμένης αξίας, απορρίφθηκε από τον ΠΑΟΚ, ενώ κάποιοι μέσα στην ομάδα τον χαρακτήρισαν "τελειωμένο", καθώς η καριέρα του βρίσκεται τα τελευταία χρόνια σε πτωτική πορεία.

Στην Τούμπα έχουν πολύ πρόσφατο το παράδειγμα του Ντίμιταρ Μπερμπάτοφ, ο οποίος παρότι είναι ένας επιθετικός μεγάλης κλάσης, δεν μπόρεσε να προσφέρει τίποτα στην ομάδα και δεν ήθελαν να πέσουν σε μία παρόμοια περίπτωση. Θεώρησαν, δηλαδή, ότι ο Εμάνουελ Αντεμπαγιόρ ήταν πιθανό να εξελιχθεί σε μία περίπτωση σαν του Βούλγαρου σταρ και γι΄ αυτό δεν προχώρησαν τη μεταγραφή, αν και υπήρχε η δυνατότητα να γίνει.

Απεναντίας, στον Ολυμπιακό εκτίμησαν διαφορετικά την περίπτωση του θηριώδους σέντερ φορ, που την περασμένη σεζόν αγωνίστηκε από τον Γενάρη και μετά στην Κρίσταλ Πάλας (7 συμμετοχές, 1 γκολ), με αποτέλεσμα να τον έχουν δεύτερη επιλογή, πίσω από τον Νιλμάρ, που τελικά αποκτήθηκε.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ:

Σκάει δεύτερο βραζιλιάνικο «μπαμ» μετά τον Νιλμάρ!

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags