Facebook Pixel Τρέλα Τίγρη! Φέρνει παικταρά για αντι-Μπαρμπόσα!
| 2016-08-16 23:00:00

Τρέλα Τίγρη! Φέρνει παικταρά για αντι-Μπαρμπόσα!

Τρέλα Τίγρη! Φέρνει παικταρά για αντι-Μπαρμπόσα!

Έτσι ...απαντάει ο Μελισσανίδης! Το αφεντικό της Ένωσης καθησυχάζει τους οπαδούς τής ομάδας, μετά τη διαφαινόμενη αποχώρηση του Πορτογάλου άσου, με δυνατή μεταγραφή!

Η διαφαινόμενη αποχώρηση του Έλντερ Μπαρμπόσα, ενός βασικού και πολύ καλού παίκτη της ΑΕΚ, λίγο πριν την έναρξη του πρωταθλήματος, έχει προκαλέσει αρκετές αντιδράσεις στις τάξεις των οπαδών της ομάδας.

Αρκετοί φίλαθλοι, στο άκουσμα της είδησης της πώλησης του Πορτογάλου εξτρέμ, τα έβαλαν με τη διοίκηση στα social media, θεωρώντας ότι η ομάδα αποδυναμώνεται σημαντικά και σε κακή χρονική στιγμή.

Ωστόσο, ο Δημήτρης Μελισσανίδης δε σκοπεύει να αφήσει έτσι την ΑΕΚ, αν όντως ολοκληρωθεί το deal με τον Έλντερ Μπαρμπόσα.

Όπως αναφέρουν καλά πληροφορημένες πηγές του SportDog, το αφεντικό των Κιτρινόμαυρων, έχει αποφασίσει να αποκτηθεί παίκτης για το κενό που θα αφήσει ο Πορτογάλος εξτρέμ και, μάλιστα, θα πρόκειται για περίπτωση από το... πάνω ράφι.

Οι πληροφορίες μας λένε ότι η Ένωση έχει αρχίσει ήδη το ψάξιμο για τον αντι-Μπαρμπόσα και πως οι Κιτρινόμαυροι κοιτάζουν επιλογές από κορυφαία ευρωπαϊκά πρωταθλήματα.

Ακόμα είναι νωρίς να γίνουν αναφορές σε ονόματα, ωστόσο υπάρχει η αίσθηση ότι θα γίνει κίνηση για την απόκτηση ποδοσφαιριστή από κάποια μεγάλη ομάδα με τη μορφή του δανεισμού, καθώς αυτή τη στιγμή είναι δύσκολο να αποκτηθεί παίκτης με κανονική μεταγραφή.

Δεν αποκλείεται, δηλαδή, ο αντικαταστάτης του Πορτογάλου να είναι κάποιος ποδοσφαιριστής με πλούσιο ταλέντο που παραχωρείται, όμως, δανεικός από την ομάδα του, είτε για να πάρει παιχνίδια στα πόδια του, είτε γιατί δε χωράει στα βασικά πλάνα του προπονητή του.

Από την άλλη, οι Κιτρινόμαυροι θα εξετάσουν και τη λίστα με τους ελεύθερους καλούς παίκτες που μπορεί να αποκτηθούν με ένα γερό συμβόλαιο, ωστόσο οι επιλογές, πλέον, δεν είναι πολλές. 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags