Facebook Pixel Ο Μαρινάκης τα έσκασε, αλλά η βόμβα δεν έσκασε!
| 2016-08-17 13:00:00

Ο Μαρινάκης τα έσκασε, αλλά η βόμβα δεν έσκασε!

Ο Μαρινάκης τα έσκασε, αλλά η βόμβα δεν έσκασε!

Πήγε για μεγάλη μεταγραφή ο ηγέτης του Ολυμπιακού! Έδωσε πολύ χρήμα για γνωστό παικταρά, συμφώνησε με την ομάδα του, ωστόσο αυτός ήθελε τον ουρανό με τ' άστρα!

Ο Ολυμπιακός κατέληξε στον Νιλμάρ για την ενίσχυση της επίθεσης, ενώ είχε ως πρώτη εναλλακτική, σε περίπτωση που χαλούσε του Βραζιλιάνου, τον Αντεμπαγιόρ, όπως σας αποκαλύψαμε με χθεσινό ρεπορτάζ.

Ωστόσο, ο αρχικός στόχος για την "ερυθρόλευκη" επίθεση ήταν άλλος. Οι πρωταθλητές, πριν ασχοληθούν με την περίπτωση του Νιλμάρ, τα έδωσαν όλα για να φέρουν στην Ελλάδα τον Βάγκνερ Λοβ! Αυτός ήταν η κορυφαία επιλογή, αλλά δεν κατάφεραν να καλύψουν οικονομικά τον παίκτη, αν και του πρόσφεραν γη και ύδωρ.

Όπως αναφέρουν αποκλειστικές πληροφορίες του SportDog, τη συγκεκριμένη περίπτωση χειρίστηκε αποκλειστικά ο Φρανσουά Μοντέστο, ο οποίος ταξίδεψε στη Γαλλία και είχε συνάντηση με τους ανθρώπους της πρώην ομάδας του, της Μονακό, για τον Βραζιλιάνο άσο. Μάλιστα, ο παράγοντας του Ολυμπιακού ήρθε σε συμφωνία για τον δανεισμό του παίκτη, αλλά δεν κατάφερε να βρεθεί η χρυσή τομή στο συμβόλαιο.

Ο Βάγκνερ Λοβ ζητούσε ακατέβατα 2,3 εκ. ευρώ το χρόνο, ωστόσο ο Ολυμπιακός δεν μπορούσε να φτάσει σε τόσο υψηλά επίπεδα. Έγιναν διαπραγματεύσεις και η προσφορά της ελληνικής ομάδας άγγιξε το 1,6 εκ. ευρώ, ενώ πρόσφερε 1 εκ. ευρώ στους Γάλλους για τον δανεισμό του Βραζιλιάνου. Μία τεράστια προσφορά που δε στάθηκε, όμως, ικανή να ολοκληρώσει το μεγάλο deal.

Ο Ολυμπιακός δε γινόταν να περιμένει άλλο τον παίκτη να ρίξει τις απαιτήσεις του, καθώς πιεζόταν από το χρόνο, με αποτέλεσμα να στραφεί στη συνέχεια στην περίπτωση του Νιλμάρ, με τον οποίο υπήρξε άμεση συμφωνία για συμβόλαιο διετούς διάρκειας, χωρίς να έχουν γίνει ακόμα γνωστές οι αποδοχές του παίκτη.

Σε αντίθεση με την περίπτωση του Λοβ, όπου επιστρατεύθηκε ο Μοντέστο, για τον Νιλμάρ χρησιμοποιήθηκε ο Ιμπαγάσα, με τον οποίο είχαν υπάρξει συμπαίκτες στη Βιγιαρεάλ.


 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags