Facebook Pixel "Εκδίκηση" Σαλίνο! Πάει σε άλλη top ελληνική ομάδα!
| 2016-08-17 14:45:00

"Εκδίκηση" Σαλίνο! Πάει σε άλλη top ελληνική ομάδα!

"Εκδίκηση" Σαλίνο! Πάει σε άλλη top ελληνική ομάδα!

Ο έμπειρος μπακ, που έμεινε ξεκρέμαστος από τον Ολυμπιακό, βρίσκεται σε συζητήσεις για να γυρίσει στη Σούπερ Λιγκ! Πού μπορεί να συνεχίσει την καριέρα του; Όλο το παρασκήνιο!

Ο Σαλίνο είχε συμφωνήσει σε όλα για να γυρίσει στον Ολυμπιακό. Μάλιστα, ο Βραζιλιάνος άσος απέρριψε όλες τις προτάσεις που είχε στα χέρια του, προκειμένου να γυρίσει στο Λιμάνι.

Ωστόσο, αν και ήταν απόφαση της διοίκησης των πρωταθλητών να επιστρέψει ο παίκτης στην ομάδα, η άφιξη του Μπέντο άλλαξε την τελευταία στιγμή τα δεδομένα.

Ο Πορτογάλος τεχνικός αποφάσισε να κρατήσει τον τελειωμένο Φιγκέιρας και έκοψε τον Σαλίνο, για τον οποίο εξέφρασε τη γνώμη ότι είναι αμυντικός μπακ και δεν του κάνει.

Έτσι, ο Βραζιλιάνος μπακ έμεινε ξεκρέμαστος και, φυσικά, χωρίς ομάδα. Όπως αναφέρουν, όμως, οι πληροφορίες του SportDog, ο Σαλίνο ψήνεται να γυρίσει στη Σούπερ Λιγκ και γι΄ αυτό έχει βάλει τον μάνατζέρ του να του βρει ομάδα στην Ελλάδα.

Μάλιστα, λέγεται ότι ο παίκτης θέλει να παίξει σε κάποια άλλη μεγάλη ελληνική ομάδα και να πάρει κατά κάποιο τρόπο τη δική του εκδίκηση από τους Ερυθρόλευκους.

Το αξιοσημείωτο είναι ότι Βραζιλιάνος δε νοιάζεται για το συμβόλαιο και ετοιμάζεται να ρίξει πολύ τις απαιτήσεις του και να πάρει πολύ λιγότερα χρήματα απ' ότι θα έπαιρνε στον Ολυμπιακό, προκειμένου να βρει σύλλογο στη Super League.

Η λογική λέει ότι εύκολα θα υπάρξει ομάδα και μάλιστα από τις πρωτοκλασάτες που θα ενδιαφερθεί για τον Βραζιλιάνο, ωστόσο η αλήθεια είναι ότι οι βασικοί ενδιαφερόμενοι δεν καίγονται για την απόκτηση ακραίου μπακ.

Πάντως, δεν αποκλείεται ο Σαλίνο να θεωρηθεί ιδανική περίπτωση όχι μόνο για αγωνιστικούς λόγους, αλλά και για επικοινωνιακούς, καθώς πρόκειται για πρώην παίκτη του Ολυμπιακού.

Ο Βραζιλιάνος, άλλωστε, είναι ένα πολυεργαλείο που θα μπορούσε να φανεί εξαιρετικά χρήσιμο στα χέρια οποιουδήποτε προπονητή μεγάλης ελληνικής ομάδας. Μένει να δούμε, λοιπόν, ποιος τελικά θα κάνει την κίνηση για τον παίκτη, ενώ δε θα πρέπει να αποκλεισθεί το ενδεχόμενο να προκύψει και μεταγραφική κόντρα.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ:

Ο Μαρινάκης τα έσκασε, αλλά η βόμβα δεν έσκασε!

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags