Facebook Pixel Ψήνεται τρελή ανατροπή με τελειωμένο του Στράμα!
| 2016-08-17 23:30:00

Ψήνεται τρελή ανατροπή με τελειωμένο του Στράμα!

Ψήνεται τρελή ανατροπή με τελειωμένο του Στράμα!

Αν και ο κόουτς των "πρασίνων" τον έχει διώξει από την ομάδα, αυτός θέλει να συνεχίσει προπονήσεις, για να πείσει πως αξίζει να έχει μια θέση στο ρόστερ! Λέτε να τα καταφέρει;  

Για δύο ακόμα μεταγραφές φουλάρουν στον Παναθηναϊκό, καθώς στοχεύουν να κλείσουν άμεσα την υπόθεση του στόπερ, αλλά και να φέρουν έναν ακόμα εξτρέμ, εφόσον, βέβαια, βρεθεί η φόρμουλα και πωληθεί τελικά ο Κλωναρίδης.

Ωστόσο, εκτός από τις αφίξεις, στο Τριφύλλι πρέπει να ασχοληθούν και με τις αποχωρήσεις από το Κορωπί, καθώς παίκτες που δεν υπολογίζονται από τον Στραματσόνι, παραμένουν στην ομάδα και πληρώνονται κανονικά.

Σε αυτή την κατηγορία ανήκουν οι Βέμερ, Αμπέντ και Ταυλαρίδης, οι οποίοι παρότι δεν βρίσκονται στα πλάνα ενόψει της νέας σεζόν, ακόμα δεν έχουν βρει ομάδα για να φύγουν, ούτε και έχουν συμφωνήσει με τη διοίκηση για να λύσουν το συμβόλαιό τους και να μείνουν ελεύθεροι.

Μάλιστα, ένας εξ αυτών ελπίζει τις τελευταίες μέρες πως θα... γυρίσει το χαρτί και θα μπει ξανά στα πλάνα του Ιταλού προπονητή.

Ο λόγος για τον Στάθη Ταυλαρίδη, ο οποίος δε θέλει με τίποτα να φύγει από την Αθήνα λόγω της οικογένειάς του και γι΄ αυτό, άλλωστε, απέρριψε την πρόταση του Άρη. Ο Έλληνας στόπερ περιμένει κάτι ξεχωριστό και δεν καίγεται να βρει ομάδα, ενώ δεν αποκλείεται να παραμείνει στο Τριφύλλι για να κάνει ατομικές προπονήσεις στο Κορωπί.

Ο "Ταύλα" έχει συμβόλαιο με τους "πράσινους" μέχρι το καλοκαίρι του 2017 και ευελπιστεί με την παρουσία του να πείσει τον Στραματσόνι να του δώσει μια θέση στο ρόστερ της νέας σεζόν, ειδικά τώρα που βλέπει ότι η ομάδα παίζει τρεις στόπερ στο αρχικό σχήμα.

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags