Facebook Pixel Ξαφνικό και ...τρελό τέλος με Έλληνα άσο στον ΠΑΟΚ!
| 2016-08-18 10:45:00

Ξαφνικό και ...τρελό τέλος με Έλληνα άσο στον ΠΑΟΚ!

Ξαφνικό και ...τρελό τέλος με Έλληνα άσο στον ΠΑΟΚ!

Φοβερά πράγματα συμβαίνουν στους "ασπρόμαυρους" εν μέσω σημαντικών υποχρεώσεων. Ποιος ποδοσφαιριστής, με νέο συμβόλαιο, μαζεύει τα πράγματά του; Αποκάλυψη SportDog!

Την ώρα που ο ΠΑΟΚ ετοιμάζεται να δώσει έναν πολύ σημαντικό ευρωπαϊκό αγώνα, απέναντι στην Ντιναμό, στην Τιφλίδα, Έλληνας άσος φέρεται να μαζεύει τα πράγματά του από την Τούμπα και να ψάχνει τον επόμενο σταθμό της καριέρας του.

Το φοβερό, μάλιστα, στη συγκεκριμένη υπόθεση είναι ότι ο παίκτης έδειχνε να υπολογίζεται ενόψει της νέας σεζόν, καθώς με απόφαση της "ασπρόμαυρης" διοίκησης ανανεώθηκε το συμβόλαιό του, για τα επόμενα δύο χρόνια, μόλις πριν από ένα μήνα!

Ο λόγος για τον Μάρκο Βελλίδη, ο οποίος φέρεται να είναι πολύ απογοητευμένος από το γεγονός ότι ο Βλάνταν Ίβιτς δεν τον έχει στα πλάνα του, καθώς αυτή τη στιγμή θεωρείται ο τρίτος πορτιέρο στο Δικέφαλο, πίσω από τους Παναγιώτη Γλύκο και Ζέλικο Μπρκιτς.

Ο Έλληνας γκολκίπερ, λοιπόν, είναι φευγάτος και, μάλιστα, οι πληροφορίες αναφέρουν ότι ήδη αναζητά νέο σύλλογο. Το πιο πιθανό είναι να σπάσει το συμβόλαιό του με τον ΠΑΟΚ, αν κι αυτό ανανεώθηκε τον περασμένο Ιούλιο, για να πάει σε μία ομάδα που θα λογίζεται ως βασικός.

Προφανώς, ο 29χρονος πορτιέρο πίστευε ότι από τη στιγμή που στον ΠΑΟΚ αποφάσισαν να του κάνουν νέο συμβόλαιο, θα τον υπολόγιζαν για τη νέα σεζόν, έστω κι ως δεύτερη επιλογή, ωστόσο από τη στιγμή που βλέπει ότι δεν κάθεται ούτε στον πάγκο, επιθυμεί να φύγει.

Βέβαια, εδώ υπάρχει ένα θέμα προγραμματισμού, καθώς δεν υπάρχει λογική στην ανανέωση του συμβολαίου του Έλληνα γκολκίπερ από τη στιγμή που ο Βλάνταν Ίβιτς δεν εκτιμάει τα προσόντα του. Αυτή προφανώς είναι και η μεγάλη απορία του παίκτη που θέλει, πλέον, να αποχωρήσει από την Τούμπα.

Κανείς, πάντως, δεν περίμενε αυτή την εξέλιξη με τον Μάρκο Βελλίδη, ο οποίος πήγε πέρυσι τον Γενάρη στον ΠΑΟΚ, μετά από μία εξαιρετική σεζόν στον ΠΑΣ, με σκοπό να πάρει τα γάντια του βασικού...

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags