Facebook Pixel Τελειώνει τον Ντα Κόστα, φέρνει τρελή στοπεράρα!
| 2016-08-19 20:45:00

Τελειώνει τον Ντα Κόστα, φέρνει τρελή στοπεράρα!

Τελειώνει τον Ντα Κόστα, φέρνει τρελή στοπεράρα!

Ο Μαροκινός αμυντικός μετράει ημέρες στον Ολυμπιακό, μετά τη νέα τραγική εμφάνιση κόντρα στην Αρούκα, με τους πρωταθλητές να εξετάζουν για διάδοχό του όνομα-βόμβα!

Ο Ολυμπιακός κορυφώνει τις επαφές του για την απόκτηση βασικού στόπερ, την ώρα που όλα δείχνουν ότι ο Ντα Κόστα θα αποτελέσει παρελθόν.

Ο Μαροκινός αμυντικός πραγματοποίησε μία ακόμα τραγική εμφάνιση απέναντι στην αδύναμη Αρούκα και πλέον μετράει μέρες στο Λιμάνι.

Το πιο πιθανό είναι να βρεθεί ομάδα που θα αγοράσει τον παίκτη, ενώ όσον αφορά τον αντικαταστάτη του, αυτός θα είναι από το... πάνω ράφι.

Ήδη έχει κυκλοφορήσει ότι πολύ ψηλά στην "ερυθρόλευκη" λίστα βρίσκεται ο Βραζιλιάνος Μαουρίτσιο της Λάτσιο, ωστόσο υπάρχουν κι άλλες λύσεις που εξετάζονται από τους πρωταθλητές.

Συγκεκριμένα, τις τελευταίες ώρες έχει ανοίξει δίαυλος επικοινωνίας του Ολυμπιακού με τη Μίλαν και πέραν από την περίπτωση του Βραζιλιάνου φορ, Νταβίντ Λουίζ, για τον οποίο συζητούν οι δύο πλευρές, όπως σας αποκάλυψε ο SportDog σε χθεσινοβραδινό ρεπορτάζ, στο τραπέζι έχουν πέσει και τα ονόματα δύο αμυντικών που παραχωρούνται από τους Ροσονέρι.  

Ο πρώτος είναι ο Ζαπάτα (φωτογραφία), ο διεθνής Κολομβιανός στόπερ, 29 ετών, με σπουδαία καριέρα στο Καμπιονάτο επί σειρά ετών, που πέρυσι είχε 21 ματς με την ιταλική ομάδα. Ο δεύτερος είναι ο Παλέτα, ο Αργεντινός αμυντικός, με την ιταλική υπηκοότητα, 30 ετών, που επίσης έχει σημαντική παρουσία τα τελευταία χρόνια στο ιταλικό πρωτάθλημα, ενώ πέρυσι αγωνίστηκε ως δανεικός στην Αταλάντα.

Οι δύο παίκτες θεωρούνται top class αμυντικοί, με μεγάλη εμπειρία, ωστόσο δε βρίσκονται στα πλάνα του Μοντέλα για τη νέα σεζόν. Ο Ολυμπιακός βρίσκεται σε επαφές για τις συγκεκριμένες περιπτώσεις κι αναλόγως με τις οικονομικές απαιτήσεις θα αποφασίσει πώς θα κινηθεί.  

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags