Facebook Pixel "Ποιος Μαρίν; Δεν τον θέλω, πάμε για τον Ερνάνι"!
| 2016-08-21 20:45:00

"Ποιος Μαρίν; Δεν τον θέλω, πάμε για τον Ερνάνι"!

"Ποιος Μαρίν; Δεν τον θέλω, πάμε για τον Ερνάνι"!

Τρομερό παρασκήνιο κρύβει η περίπτωση τού Γερμανού κυνηγού! Πότε τον έκλεισε ο Ολυμπιακός πρώτη φορά, ποιος τον απέρριψε τελικά και γιατί; Απίστευτα πράγματα...

Ο Μάρκο Μαρίν θα είναι η πρώτη βόμβα τού Βαγγέλη Μαρινάκη, για την ενίσχυση της ομάδας, μετά το κάζο τού αποκλεισμού από τη Χάποελ, ενώ, όπως αναφέρουν όλες οι πληροφορίες, ακολουθούν τουλάχιστον δύο ακόμα κινήσεις από το πάνω ράφι.

Όσον αφορά, όμως, τον Γερμανό άσο, υπάρχει μεγάλο παρασκήνιο για το πώς κατέληξε στον Πειραιά, μιας και το ενδιαφέρουν προϋπήρχε, καθώς θα μπορούσε να είχε έρθει στην Ελλάδα από το περασμένο καλοκαίρι! Πώς έχει το στόρι;

Ο διεθνής εξτρέμ ήταν από πέρυσι διακαής πόθος του Ολυμπιακού, αλλά αυτό είναι κάτι που λίγοι γνωρίζουν. Μάλιστα, είχε κυκλοφορήσει, τον Μάρτιο του 2015, πως ο παίκτης ενδιέφερε τους πρωταθλητές, χωρίς, όμως, το θέμα να συντηρηθεί και στην πορεία όταν άρχισε η μεταγραφική περίοδος.

Βέβαια, υπάρχει εξήγηση γι΄ αυτό το γεγονός. Η ερυθρόλευκη διοίκηση είχε συμφωνήσει σε όλα, τόσο με την Τσέλσι, όσο και με τον παίκτη, για να γίνει η μεταγραφή, ωστόσο το deal το χάλασε τελικά ο ...Μάρκο Σίλβα!

Ο Πορτογάλος τεχνικός είχε απορρίψει την περίπτωση του Γερμανού, παρόλο που ο παίκτης ήταν κλεισμένος από τον Βαγγέλη Μαρινάκη. Μάλιστα, ο τότε προπονητής των Ερυθρολεύκων είχε τονίσει ότι δε θέλει τον Μάρκο Μαρίν στην ομάδα του γιατί προτιμούσε τον ...Ερνάνι!

Κάπως έτσι η περίπτωση του βιρτουόζου άσου ναυάγησε για τους Πειραιώτες και ήρθε στο προσκήνιο ξανά τώρα, που υπάρχει ανάγκη ενίσχυσης των άκρων της επίθεσης.

Οι Ερυθρόλευκοι στην ουσία είχαν εύκολο έργο, καθώς υπήρχε η επαφή από πέρυσι, με αποτέλεσμα να κλείσουν αμέσως τη συμφωνία, μόλις ο Πάουλο Μπέντο έδωσε το σχετικό "οκ" για τον παίκτη.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ:
 

Βόμβα στα αποδυτήρια! Το video που καίει τον Μαρίν! 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags