Facebook Pixel Πάει στη Ρεάλ με απίστευτη ρήτρα και «οκ» Ζιντάν!
| 2016-08-24 21:15:00

Πάει στη Ρεάλ με απίστευτη ρήτρα και «οκ» Ζιντάν!

του Γιώργου Κτενά
Πάει στη Ρεάλ με απίστευτη ρήτρα και «οκ» Ζιντάν!

Από τα αζήτητα του Ολυμπιακού, στη Bασίλισσα της Ευρώπης! Η μεγάλη πρόκληση τού Νίκου Βέργου και άλλα άγνωστα στοιχεία τού τρελού deal...

Μεγάλο θέμα έχει προκύψει στο ρεπορτάζ του Ολυμπιακού τις τελευταίες ώρες, αναφορικά με το ενδιαφέρον της Ρεάλ Μαδρίτης για την απόκτηση του Νίκου Βέργου.

Ο άσος του Ολυμπιακού βρίσκεται πολύ κοντά στην υπογραφή ενός συμβολαίου που μπορεί να είναι σημαδιακό για την καριέρα του, αρκεί να καταφέρει να αρπάξει την ευκαιρία που του παρουσιάζεται από τα μαλλιά.

Ο SportDog έψαξε το θέμα και έμαθε πολλά και πολύ ενδιαφέροντα στοιχεία γι' αυτή την πιθανή ...απίθανη μεταγραφή, που ναι μεν δεν έχει ολοκληρωθεί ακόμα, αλλά βρίσκεται στο τελικό της στάδιο. 

Αρχικά να γράψουμε ότι η "βασίλισσα" έχει δείξει έντονο ενδιαφέρον για τον παίκτη, καθώς έχει εικόνα από την περσινή συμμετοχή του στην Έλτσε. Μπορεί να μην έκανε πολλά παιχνίδια στην ισπανική ομάδα, αλλά αυτό δε σημαίνει ότι η παρουσία του πέρασε απαρατήρητη.

Κι αυτό φαίνεται ότι εκμεταλλεύτηκαν στον Ολυμπιακό, καθώς η ρήτρα που υπάρχει για την αγορά του το ερχόμενο καλοκαίρι είναι, σύμφωνα με τς πληροφορίες μας, εξωπραγματική! Πρόκειται για πολύ μεγάλο ποσό, μυθικό θα λέγαμε, ειδικά για έναν ποδοσφαιριστή που δεν είχε βρει θέση ούτε στην 18άδα του Ολυμπιακού...

Οι "ερυθρόλευκοι" έβαλαν απίστευτους όρους στη συμφωνία (ακόμα και penalty αν δεν παίξει συγκεκριμένο αριθμό αγώνων), με τους Ισπανούς να αποδέχονται τα πάντα. Ο λόγος; Ότι πιστεύουν πάρα πολύ στις δυνατότητες του Έλληνα φορ. 

Κι εδώ αξίζει να σημειώσουμε κάτι ακόμα: Δεν προχωράει καμιά μεταγραφή στην πρώτη ή στη δεύτερη ομάδα της Ρεάλ Μαδρίτης, αν δεν το γνωρίζει και δεν έχει δώσει το "ok" ο Ζινεντίν Ζιντάν!

Ο πρώτος προπονητής της Ρεάλ Μαδρίτης δηλαδή, καθώς εδώ πρόκειται για κλαμπ που βρίσκεται στο ταβάνι τού παγκόσμιου ποδοσφαίρου και η οργάνωση είναι τέλεια. Ο "Ζιζού", λοιπόν, ασχολήθηκε προσωπικά με την περίπτωση του Νίκου Βέργου και έδωσε την έγκρισή του για να προχωρήσει η συγκεκριμένη μεταγραφή. Αυτό είναι γεγονός και ισχύει 100%.

Τι γίνεται από εδώ και μετά; Καταρχήν η πλευρά του παίκτη περιμένει μία τυπική εξέλιξη, για να ολοκληρωθεί το θέμα. Γι' αυτό και παραμένουν συγκρατημένοι, καθώς για την ώρα δεν έχει ολοκληρωθεί επίσημα η μεταγραφή. Ο παίκτης γνωρίζει ότι είναι, περίπου, απίθανο να βρεθεί στην πρώτη ομάδα, αλλά μέσω της Ρεάλ Μαδρίτης Β΄ μπορεί στο μέλλον να βγάλει μία σπουδαία μεταγραφή.

Ο νεαρός άσος είναι ενθουσιασμένος από αυτή την εξέλιξη, πολύ περισσότερο από τη στιγμή που στον Ολυμπιακό δεν είχε βρει χώρο. Ο μάνατζέρ του είχε κρούσεις από την Κύπρο (ΑΠΟΕΛ, ΑΕΚ), αλλά και από σοβαρή ελληνική ομάδα. Παρόλα αυτά, έκαναν υπομονή και, τελικά, ήρθε η δικαίωση. Αυτό που έχει στο μυαλό του τώρα είναι, αρχικά, να ολοκληρωθεί τυπικά ο δανεισμός του στη Ρεάλ και μετά να κάνει μία πολύ καλή σεζόν με τη φανέλα της.

Το ενδεχόμενο, άλλωστε, να μην προχωρήσει σε μεταγραφές τον προσεχή Γενάρη η Ρεάλ είναι σημαντικό, άρα ο Έλληνας φορ μπορεί να βρει ακόμα περισσότερο χρόνο συμμετοχής από τη στιγμή που δε θα ανανεωθεί το ρόστερ στη χειμερινή μεταγραφική περίοδο. 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags