Facebook Pixel Θα τον αρπάξει ο Ολυμπιακός από τον Παναθηναϊκό;
| 2016-08-25 11:45:00

Θα τον αρπάξει ο Ολυμπιακός από τον Παναθηναϊκό;

Θα τον αρπάξει ο Ολυμπιακός από τον Παναθηναϊκό;

Απίστευτη φήμη κυκλοφορεί στην πιάτσα! Οι Πειραιώτες σκέφτονται να κάνουν σφήνα για ποδοσφαιριστή που βρίσκεται σε συζητήσεις με το Τριφύλλι! Μιλάμε για μεγάλο χουνέρι...

Λίγο πριν τη λήξη της θερινής μεταγραφικής περιόδου και στον Ολυμπιακό φουλάρουν τις μηχανές για να ολοκληρώσουν τις τελευταίες κινήσεις ενίσχυσης της ομάδας.

Στο Λιμάνι παρουσιάζονται να έχουν κλείσει τις βασικές και σημαντικές προσθήκες, ενώ πλέον κοιτάζουν πώς θα δώσουν περισσότερα όπλα στα χέρια του Πάουλο Μπέντο ενόψει της νέας σεζόν.

Κάπως έτσι έχει προκύψει το σενάριο που θέλει τους Ερυθρόλευκους να κινούνται για την απόκτηση και δεύτερου στόπερ, εκτός από τον Ιλόρι της Λίβερπουλ.

Μάλιστα, υπάρχει μία φήμη που αναφέρει ότι εσχάτως στους στόχους που εξετάζονται από τους πρωταθλητές προστέθηκε και μία περίπτωση που από χθες φαίνεται πως απασχολεί πολύ έντονα τον Παναθηναϊκό.

Ο λόγος για τον Πορτογάλο αμυντικό Ρολάντο που παραχωρείται από τη Μαρσέιγ. Όπως πρώτος σάς αποκάλυψε ο SportDog, ο συγκεκριμένος παίκτης απασχόλησε αρχικά την ΑΕΚ, η οποία δεν μπόρεσε να τον ικανοποιήσει οικονομικά και εν συνεχεία το όνομά του έπεσε στο τραπέζι για τους Πράσινους, που φαίνεται ότι έχουν τη δυνατότητα να τον αποκτήσουν, αν και εφόσον έρθει η πρόκριση σήμερα στους ομίλους του Γιουρόπα Λιγκ.

Ωστόσο, όπως κυκλοφορεί στην πιάτσα, τον παίκτη φαίνεται να γλυκοιτάζει και ο Ολυμπιακός, μιας και τον γνωρίζει πολύ καλά ο Πάουλο Μπέντο, ο οποίος εκτιμάει ιδιαιτέρως τις ικανότητές του. Οι Ερυθρόλευκοι μπορούν να προσφέρουν περισσότερα χρήματα στον παίκτη για να τον αποκτήσουν, ενώ ταυτόχρονα μπορούν να βρουν πιο εύκολα την άκρη με τη Μαρσέιγ λόγω Πιερ Ισά.

Όπως γίνεται αντιληπτό, αν όντως οι Πειραιώτες αποφασίσουν να κινηθούν για το συγκεκριμένο αμυντικό, έχουν το πρώτο χέρι και σαφώς με μία τέτοια κίνηση θα χτυπήσουν επικοινωνιακά τον αιώνιο αντίπαλο.

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags