Facebook Pixel Άσος τού ΠΑΟΚ μίλησε με ΠΑΟ αλλά ...έφαγε άκυρο!
| 2016-09-05 11:00:00

Άσος τού ΠΑΟΚ μίλησε με ΠΑΟ αλλά ...έφαγε άκυρο!

Άσος τού ΠΑΟΚ μίλησε με ΠΑΟ αλλά ...έφαγε άκυρο!

Nυν παίκτης τού Δικεφάλου, από τα βαριά ονόματα τής ομάδας, προσέγγισε με δική του πρωτοβουλία το Τριφύλλι, για να πάει στη Λεωφόρο, ωστόσο τον έκοψε ο Στραματσιόνι!

Είναι από τις ιντριγκαδόρικες ιστορίες που βλέπουν το φως τής δημοσιότητας μετά το τέλος των μεταγραφικών περιόδων. Η συγκεκριμένη, μάλιστα, παρουσιάζει εξαιρετικό ενδιαφέρον, μιας και αφορά κορυφαίο άσο τού ΠΑΟΚ, ο οποίος, αν και ανήκει στην ομάδα, πλησίασε ένα μεγάλο αντίπαλο τού Δικεφάλου, τον Παναθηναϊκό, προκειμένου να αλλάξει φανέλα και να μετακομίσει στο Τριφύλλι.  

Ο λόγος για τον Αλέξανδρο Τζιόλη, ο οποίος όταν ενημερώθηκε από τον Βλάνταν Ίβιτς ότι δεν υπολογίζεται ενόψει της νέας σεζόν, επικοινώνησε με τους ανθρώπους της πρώην ομάδας του, εξετάζοντας το ενδεχόμενο μίας πιθανής συνεργασίας.

Προφανώς, ο έμπειρος μέσος πόνταρε στο γεγονός ότι οι Πράσινοι δεν έχουν στο ρόστερ τους καθαρό "εξάρι", ενώ είχε διαρρεύσει εκείνη την περίδο ότι αναζητούσαν αμυντικό χαφ. Γι' αυτό, λοιπόν, πήρε την πρωτοβουλία και αυτοπροτάθηκε στην ουσία στο Τριφύλλι.

Πάντως, η περίπτωσή του δε συγκίνησε καθόλου τον Αντρέα Στραματσιόνι, ο οποίος λύνει και δένει στα μεταγραφικά τού Παναθηναϊκού. Ο Ιταλός τεχνικός δεν είχε εκείνη την περίοδο προτεραιότητα την απόκτηση αμυντικού χαφ και απέρριψε με συνοπτικές διαδικασίες τον Έλληνα άσο, μιας και επιπλέον τον θεωρεί αργό παίκτη που δεν εξυπηρετεί το αγωνιστικό του πλάνο.

Μετά την αρνητική απάντηση τού Αντρέα Στραματσιόνι, ο παίκτης αναζήτησε στο εξωτερικό την επόμενη ομάδα του, ωστόσο λόγω του περιορισμένου χρόνου που είχε στη διάθεσή του δεν κατάφερε να βρει ικανοποιητική πρόταση και εντέλει παρέμεινε στο δυναμικό του ΠΑΟΚ, ελπίζοντας ότι με την παρουσία του στις προπονήσεις θα πείσει τον Βλάνταν Ίβιτς να του δώσει ευκαιρίες μέσα στη σεζόν.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ:

Σκάει κι άλλη μεταγραφή-έκπληξη στον Παναθηναϊκό!

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags