Facebook Pixel Αυτόν τον παίκτη γουστάρει τρελά ο Μελισσανίδης!
| 2016-09-10 11:00:00

Αυτόν τον παίκτη γουστάρει τρελά ο Μελισσανίδης!

Αυτόν τον παίκτη γουστάρει τρελά ο Μελισσανίδης!

Δεν τα κατάφερε να τον φέρει αυτό το καλοκαίρι στην ομάδα, ωστόσο όσοι γνωρίζουν τη λατρεία που του έχει, λένε ότι κάποια στιγμή θα του φορέσει την κιτρινόμαυρη φανέλα...

Ο Δημήτρης Μελισσανίδης ολοκλήρωσε εντυπωσιακά τις φετινές μεταγραφές τής ΑΕΚ, με την απόκτηση τού Λάζαρου Χριστοδουλόπουλου και του Τζολεόν Λέσκοτ, δύο παικτών που μπορούν να ανεβάσουν σημαντικά το επίπεδο τής ομάδας.

Ωστόσο, αυτά δεν ήταν τα μοναδικά δυνατά ονόματα που χτύπησε η Ένωση αυτό το καλοκαίρι. Ειδικά για τα εξτρέμ και μετά την απρόσμενη πώληση του Έλντερ Μπαρμπόσα, οι Κιτρινόμαυροι εξέτασαν μερικές περιπτώσεις από το πάνω ράφι, πριν συμφωνήσουν με τον Λάζαρο Χριστοδουλόπουλο.

Μία, λοιπόν, από τις επιλογές που κοίταξαν πολύ σοβαρά ήταν κι αυτή τού Γιάννη Φετφατζίδη. Ο συγκεκριμένος παίκτης, αν και αναδείχθηκε από τον Ολυμπιακό, αποτελεί ...διαχρονική καψούρα τού Δημήτρη Μελισσανίδη και με δική του προσωπική εντολή έγιναν σημαντικές προσπάθειες για να έρθει ο Έλληνας άσος στην ΑΕΚ.

Παρόλο που ο ηγέτης τής Ένωσης ήταν διατεθειμένος να προσφέρει στον παίκτη ένα ηγεμονικό συμβόλαιο, μιας και πιστεύει πολύ στις ικανότητές του, η μεταγραφή του δεν μπόρεσε να προχωρήσει, με αποτέλεσμα η ΑΕΚ να στραφεί υπό την πίεση τού χρόνου σε άλλες λύσεις.

Πάντως, όσοι γνωρίζουν πόσο τρελά γουστάρει αυτό τον ποδοσφαιριστή ο Τίγρης, στοιχηματίζουν πως κάποια στιγμή θα τον πείσει να γυρίσει στην Ελλάδα για να φορέσει την κιτρινόμαυρη φανέλα...

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags