Facebook Pixel Τελειώνει ο πρώτος κόουτς, έτοιμος ο Ουζουνίδης!
| 2016-09-13 12:45:00

Τελειώνει ο πρώτος κόουτς, έτοιμος ο Ουζουνίδης!

Τελειώνει ο πρώτος κόουτς, έτοιμος ο Ουζουνίδης!

Μπορεί να έχει περάσει μόλις μία αγωνιστική, ωστόσο πλησιάζει το πρώτο διαζύγιο με τεχνικό τής Σούπερ Λίγκα! Ποιος την κάνει αν η ομάδα του ηττηθεί το Σαββατοκύριακο;

Δεν είναι η πρώτη ούτε η τελευταία φορά που ένας προπονητής στην Ελλάδα δεν παίρνει χρόνο εμπιστοσύνης για να δουλέψει και να δείξει έργο.

Αυτό αναμένεται να γίνει και με ένα ακόμα τεχνικό τής Super League, ο οποίος μετράει μέρες στην ομάδα του, αν και έχει περάσει μόλις μία αγωνιστική στο πρωτάθλημα.

Ήταν τόσο απογοητευτική η εικόνα τής ομάδας του, όμως, που στη διοίκηση δεν μπορούν να κάνουν υπομονή και τον περιμένουν στη γωνιά στην επόμενη γκέλα για να τον τελειώσουν.

Ο λόγος για τον Μάκη Χάβο, ο οποίος γνώρισε βαριά ήττα στην πρεμιέρα με 3-0 από τον Πανιώνιο στη Νέα Σμύρνη και παρουσίασε η αλήθεια είναι ένα σύνολο χωρίς αρχή, μέση και τέλος.

Στην Τρίπολη, λοιπόν, υπάρχει έντονη φημολογία που λέει ότι στον Έλληνα τεχνικό χρεώνεται το γεγονός ότι ο Αστέρας έδειξε μία εντελώς αδούλευτη ομάδα και γι' αυτό υπάρχει έντονα η σκέψη της άμεσης αντικατάστασής του, αν στο επόμενο εντός έδρας παιχνίδι, κόντρα στον ΠΑΟΚ, δεν καταφέρει να... γυρίσει την κατάσταση.

Μάλιστα, ήδη υπάρχουν πληροφορίες που λένε ότι υπάρχει ήδη και υποψήφιος αντικαταστάτης τού Μάκη Χάβου κι αυτός δεν είναι άλλος από τον Μαρίνο Ουζουνίδη, ο οποίος έμεινε πριν την έναρξη τής σεζόν χωρίς ομάδα, μετά το επεισοδιακό διαζύγιο με τον Πανιώνιο.

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags