Facebook Pixel Κι όμως, Σουπερλιγκάτη ομάδα θέλει τον Ντεγκρά!
| 2016-09-13 23:30:00

Κι όμως, Σουπερλιγκάτη ομάδα θέλει τον Ντεγκρά!

Κι όμως, Σουπερλιγκάτη ομάδα θέλει τον Ντεγκρά!

Μπορεί να ακούγεται απίστευτο, αλλά μετά τα όσα έγιναν με τον Αργεντινό γκολκίπερ, υπάρχει σύλλογος που τον έχει στη λίστα του κι είναι πολύ πιθανό να τον «χτυπήσει»!

Μεγάλο θέμα έχει γίνει από χθες το βράδυ με τον Ματιάς Ντεγκρά και το λάθος που έκανε στο παιχνίδι τής Λάρισας με τον Ηρακλή, που στοίχισε στην ομάδα του τους τρεις βαθμούς τής νίκης.

Ο Αργεντινός τερματοφύλακας είναι σε πολύ άσχημη ψυχολογική κατάσταση, καθώς αποχώρησε ήδη από την ΑΕΛ και, όπως μάθαμε από το περιβάλλον του, έλυσε το συμβόλαιό του χωρίς να ζητήσει χρήματα! Το μοναδικό που είχε στο μυαλό του, ήταν να αποχωρήσει από την ομάδα...

Αν και η Λάρισα ήταν ο σύλλογος που τον συγκίνησε περισσότερο το περασμένο καλοκαίρι, καθώς υπήρχαν πολλές προτάσεις από το εξωτερικό για την περίπτωσή του.

Παρόλα αυτά, ο Ντεγκρά δεν το σκέφτηκε δεύτερη φορά και υπέγραψε συμβόλαιο με τους "βυσσινί", αφού ο Άγγελος Αναστασιάδης ήθελε έναν τερματοφύλακα που να έχει εμπειρία από τη Σούπερ Λιγκ.

Με τον SportDog να αποκαλύπτει τώρα ότι πλην της Λάρισας, το περασμένο καλοκαίρι είχε ενδιαφερθεί για την περίπτωσή του και η Κέρκυρα. Μάλιστα, η νησιωτική ομάδα θα μπορούσε κάλλιστα να ήταν (τότε) ο προορισμός του αν δεν υπήρχε το ενδιαφέρον της ΑΕΛ, καθώς ο Ματίας ήθελε πολύ να επιστρέψει στην Ελλάδα.

Γι' αυτό και κάποιες φωνές από την πιάτσα των μάνατζερ, αναφέρουν πως όταν ο Ντεγκρά ηρεμήσει ψυχολογικά και αν αποφασίσει πως θέλει να συνεχίσει το ποδόσφαιρο (είναι 33 ετών, άριστη ηλικία δηλαδή για έναν τερματοφύλακα), δεν αποκλείεται να προκύψει ξανά ενδιαφέρον από τους Φαίακες.

Οι άνθρωποι τού νησιωτικού συλλόγου ήθελαν πολύ τον Αργεντινό στο ρόστερ τους, καθώς έχει πολλές παρουσίες στη Σούπερ Λιγκ και σε ομάδες του εξωτερικού και βρίσκεται σε μία ηλικία που οι τερματοφύλακες κάνουν τα καλύτερα παιχνίδια τους.

Είναι πολύ πιθανό, δηλαδή, οι άνθρωποι τής Κέρκυρας να ασχοληθούν ξανά με την περίπτωσή του, δεδομένου ότι το λάθος που έκανε στο παιχνίδι με τον Ηρακλή, δεν γίνεται να απαξιώσει στο σύνολό της την καριέρα του!

Όλα αυτά, βέβαια, είναι κάπως νωρίς για να τα σχολιάσουμε, αλλά το σίγουρο είναι πως το καλοκαίρι ενδιαφέρθηκε και η Κέρκυρα (πλην της Λάρισας) για την απόκτησή του Ντεγκρά. Και, όπως αναφέρουν άνθρωποι που γνωρίζουν τι συμβαίνει στην πιάτσα, δεν αποκλείεται ο Αργεντινός να δεχτεί... σκληρό μαρκάρισμα (σκληρότερο από εκείνο που του έκανε ο Περόνε στη φάση του λάθους!) για να υπογράψει συμβόλαιο με τους νησιώτες!

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags