Facebook Pixel Έβγαλε μάτια με Ολυμπιακό και τον χτυπάει η ΑΕΚ!
| 2016-09-23 14:15:00

Έβγαλε μάτια με Ολυμπιακό και τον χτυπάει η ΑΕΚ!

Έβγαλε μάτια με Ολυμπιακό και τον χτυπάει η ΑΕΚ!

Στόχος-έκπληξη των Κιτρινόμαυρων για την ενίσχυση των άκρων! Ποιον ποδοσφαιριστή έχουν βάλει στο μάτι και ετοιμάζονται να κάνουν κίνηση εν όψει Γενάρη; Διαβάστε εδώ...

Μπορεί ακόμα να βρισκόμαστε στην αρχή τού πρωταθλήματος, ωστόσο οι ομάδες ήδη δουλεύουν εν όψει της μεταγραφικής περιόδου τού Ιανουαρίου.

Έτσι και η ΑΕΚ φαίνεται ότι έχει "σταμπάρει" τον πρώτο της μεγάλο στόχο και, μάλιστα, οι πληροφορίες λένε πως ετοιμάζεται να κινηθεί από τώρα για την απόκτησή του.

Ο λόγος για τον Αλέξανδρο Κούρο, τον 23χρονο μπακ-χαφ τού Ηρακλή, ο οποίος απέναντι στον Ολυμπιακό την περασμένη αγωνιστική πραγματοποίησε εξαιρετική εμφάνιση.

Ο νεαρός άσος, που υπέγραψε το καλοκαίρι διετές συμβόλαιο στον Γηραιό και πέρυσι αγωνιζόταν στον Ατρόμητο, αρέσει πολύ στους ανθρώπους τής Ένωσης.

Σίγουρα η πολύ καλή απόδοση τού παίκτη κόντρα στους πρωταθλητές τού έδωσαν ακόμα περισσότερους πόντους και, πλέον, οι Κιτρινόμαυροι σκέφτονται σοβαρά να κάνουν επίσημη κρούση ενόψει Γενάρη.

Εξάλλου, η ΑΕΚ φαίνεται να θέλει ενίσχυση στο αριστερό της άκρο, ενώ το γεγονός ότι στον Ηρακλή επικρατεί ...αναρχία στα διοικητικά μπορεί ενδεχομένως να κάνει πιο εύκολη τη συγκεκριμένη μεταγραφή.


 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags