Facebook Pixel Τα πήρε στο κρανίο Τζιόλης! Πήγε στον Σαββίδη και...
| 2016-09-29 11:00:00

Τα πήρε στο κρανίο Τζιόλης! Πήγε στον Σαββίδη και...

Τα πήρε στο κρανίο Τζιόλης! Πήγε στον Σαββίδη και...

Τρομερά πράγματα στον ΠΑΟΚ με τον Έλληνα μέσο! Τρελάθηκε με όσα του λένε Ίβιτς - Μίχελ και έφτασε μέχρι τον Ιβάν! Τι είπε στoν ιδιοκτήτη και τι απάντηση πήρε; Μόνο στο SportDog!

Τι κι αν ο Αλέξανδρος Τζιόλης είναι ποδοσφαιρικά ανενεργός στον ΠΑΟΚ, συμπεριλήφθηκε κανονικά από τον Μίκαελ Σκίμπε στις τελευταίες του κλήσεις για τα ματς της Εθνικής Ελλάδας με Κύπρο και Εσθονία. Το παράδοξο είναι πως στον Δικέφαλο δε βρίσκει άκρη παρόλο που έφτασε να ζητήσει ακρόαση μέχρι κι από τον Σαββίδη!

Σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες από την πιάτσα των agents, ο διεθνής μέσος -που ομολογουμένως αποτελεί πρότυπο επαγγελματία, δεν έχει δημιουργήσει προβλήματα στην ομάδα ενώ είναι αποδεκτός κι από τον κόσμο- αναγκάστηκε να καταφύγει στον μεγαλομέτοχο από τη στιγμή που δεν έβρισκε άκρη με τους Λούμπος Μίχελ και Βλάνταν Ιβιτς.

"Δεν είσαι στα πλάνα του Ιβιτς", φέρεται να του έχει πει ο Μίχελ. "Δε σε θέλει ο Μίχελ", φέρεται να τον έχει ενημερώσει ο Ιβιτς. Κοινώς πρόεδρος και προπονητής έπαιζαν την ...κολοκυθιά και έτσι ο έμπειρος άσος θέλησε να μιλήσει με το αφεντικό. Τι είπε στον Τζιόλη ο Ιβάν Σαββίδης; Πως δεν ξέρει κάτι, ούτε, όμως, μπορεί να κάνει τίποτα, παρά μόνο ό,τι πει ο προπονητής! Θύμισε δηλαδή ...Πόντιο Πιλάτο!

Η αλήθεια είναι πως προκαλεί πολλές απορίες ο αιφνιδιαστικός παραγκωνισμός ενός παίκτη όπως ο Τζιόλης, χωρίς να έχει δώσει αφορμές. Πόσο μάλλον όταν δεν του ξεκαθαρίζεται ο λόγος...

Σύμφωνα, βέβαια, με τον μανατζερικό μύθο ο Μίχελ από την περασμένη άνοιξη είχε αποφασίσει να βάλει "πωλητήριο" σε Τζιόλη και Τζαβέλλα. Κανένας από τους δύο δεν έφερε προτάσεις, με τον Τζιόλη να μένει εκτός ομάδας και να προπονείται μόνος του και τον Τζαβέλλα να είναι βασικός-αναντικατάστατος και να ανταμείβεται με νέο συμβόλαιο...


 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags