Facebook Pixel Από παραλίγο «ερυθρόλευκος», θα γίνει «πράσινος»;
| 2016-10-08 11:00:00

Από παραλίγο «ερυθρόλευκος», θα γίνει «πράσινος»;

Από παραλίγο «ερυθρόλευκος», θα γίνει «πράσινος»;

Ξένο ποδοσφαιριστή που στα τέλη τού Αυγούστου έφτασε κυριολεκτικά μια ανάσα από τον Ολυμπιακό φέρεται να εξετάζουν στο "τριφύλλι"! Ποιος είναι και πώς μπορεί να αποκτηθεί;

Όπως αναφέρουν τα ρεπορτάζ των τελευταίων ημερών, ο Παναθηναϊκός έχει ήδη ξεκινήσει να κινείται για τη μεταγραφική περίοδο τού Ιανουαρίου, αφού ο Αντρέα Στραματσόνι φέρεται να έχει ζητήσει την απόκτηση ενός αμυντικού χαφ, ώστε να γεμίσει το ρόστερ στη μεσαία γραμμή. Μία κίνηση που ακούγεται λογική, καθώς στη θέση του "εξαριού" υπάρχουν μόνο οι Ζέκα, Λεντέσμα και κατά συνθήκη ο Κουτρουμπής.

Μια από τις περιπτώσεις, λοιπόν, που έχουν πέσει στο τραπέζι αφορά έναν …γνωστό μας από το καλοκαίρι, κυρίως από το ρεπορτάζ τού Ολυμπιακού. Ο λόγος για τον Ιβοριανό μέσο, Σείκ Τιοτέ, ο οποίος έφτασε μια ανάσα από τη μεταγραφή του στους Ερυθρόλευκους από τη Νιούκαστλ στα τέλη τού Αυγούστου.

Τότε, οι πρωταθλητές αναζητούσαν παίκτη στη θέση του, ωστόσο το θέμα δεν προχώρησε, αφού ο Ιβοριανός έκλεισε στη Γαλατάσαράι, από την οποία λέγεται πως "κόπηκε" στις ιατρικές εξετάσεις.

Τις επόμενες ημέρες το όνομά του επανήλθε στην επικαιρότητα των Πειραιωτών, αλλά τελικά προτιμήθηκε ο Ρομαό, μετά από εισήγηση του Μπέντο. Πάντως, στον Ολυμπιακό δεν υποστήριξαν σε καμία των περιπτώσεων ότι η μεταγραφή του Τιοτέ δεν προχώρησε λόγω ιατρικού προβλήματος του παίκτη.

Τελικά, ο 30χρονος μέσος παρέμεινε στη Νιούκαστλ, ωστόσο δεν περνάει και τις καλύτερες μέρες του στην Αγγλία, μιας και δε φαίνεται να υπολογίζεται. Συγκεκριμένα, έχει αγωνιστεί μόνο για 15 λεπτά στο πρωτάθλημα της Championship, ενώ στις υπόλοιπες 10 αγωνιστικές δεν έχει βρει καν θέση στην αποστολή τής ομάδας.

Συνεπώς, αν τα δημοσιεύματα που θέλουν τον Παναθηναϊκό να ενδιαφέρεται για την απόκτησή του αληθεύουν, τότε κάθε άλλο παρά ανέφικτη θεωρείται η συγκεκριμένη περίπτωση για τους Πράσινους. Κι αυτό γιατί με δεδομένο ότι η Νιούκαστλ ήθελε να τον ξεφορτωθεί το καλοκαίρι και πλέον δεν τον υπολογίζει, ο παίκτης θα μπορούσε να έρθει στην Ελλάδα ακόμα και ως δανεικός.

Εξυπακούεται επίσης πως ένας ποδοσφαιριστής με την εμπειρία του Τιοτέ θα μπορούσε να προσφέρει στο Τριφύλλι, αρκεί φυσικά να είναι υγιής και να μην ισχύει το σενάριο που κυκλοφόρησε το καλοκαίρι στην Τουρκία... 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags