Facebook Pixel Χαμός! Γιατί τρελάθηκε ο Χολέμπας! Καυτές ατάκες!
| 2016-10-11 10:45:00

Χαμός! Γιατί τρελάθηκε ο Χολέμπας! Καυτές ατάκες!

Χαμός! Γιατί τρελάθηκε ο Χολέμπας! Καυτές ατάκες!

Άγριο παρασκήνιο πίσω από την απόφαση τού αμυντικού να σταματήσει από την Εθνική ομάδα! Ποιος τον έβγαλε έξω από τα ρούχα του και για ποιο λόγο; Aποκάλυψη SportDog!

Σα βόμβα έσκασε χθες η είδηση ότι ο Χολέμπας σταματάει από την Εθνική ομάδα. Λίγο μετά τη νίκη επί της Εσθονίας, ο έμπειρος μπακ γνωστοποίησε την απόφασή του να μη συνεχίσει στη "γαλανόλευκη", καθώς ήθελε, όπως είπε σε συμπαίκτες του, να αφήσει χώρο στους νεότερους να βοηθήσουν το αντιπροσωπευτικό συγκρότημα.

Ωστόσο, υπάρχει μεγαλύτερο παρασκήνιο πίσω από την επιλογή αυτή του πρώην άσου τού Ολυμπιακού. Ο "Γερμανός" αποχώρησε από την Εθνική ομάδα ξεκάθαρα λόγω Σκίμπε. Ο Χολέμπας ήταν έξαλλος με τον προπονητή του όχι μόνο γιατί δεν τον έβαζε στο αρχικό σχήμα, αλλά και επειδή τον θεωρούσε τρίτη λύση, πίσω από τον Τζαβέλλα και τον Σταφυλίδη.

Μάλιστα, ο Χολέμπας έλεγε σε συμπαίκτες του, με τους οποίους είναι πιο κοντά, ότι "δεν είναι δυνατόν να μην παίζω σε αυτή την ομάδα" και πως "δεν μπορεί να μην υπολογίζει ούτε ως αναπληρωματικό". Ο παίκτης προφανώς θεωρεί ότι μπορεί να προσφέρει πολύ περισσότερα από τους παίκτες που αγωνίζονται στη θέση του, άσχετα αν οι Τζαβέλλας και Σταφυλίδης πραγματοποιούν εξαιρετικές εμφανίσεις με τη "γαλανόλευκη".

Ο Χολέμπας ήταν πολύ εκνευρισμένος από τον παραγκωνισμό του και δεν τον έκρυβε. Είχε, μάλιστα, ανακοινώσει την απόφασή του να σταματήσει από το αντιπροσωπευτικό συγκρότημα σε τρεις συμπαίκτες του, πριν από το ματς της Εσθονίας. "Εγώ με αυτόν τον προπονητή δεν ξαναπαίζω στην Εθνική", ήταν η ατάκα που είπε ο παίκτης για τον Γερμανό τεχνικό.

Ο παίκτης έβλεπε ότι ο Σκίμπε δεν πρόκειται να τον χρησιμοποιήσει στο χθεσινό ματς, ούτε μετά τον τραυματισμό τού Τζαβέλλα, όπως και έγινε δηλαδή, με αποτέλεσμα στην κυριολεξία να ...τρελαθεί. Βέβαια, δεν ξέσπασε, κράτησε τον θυμό μέσα του, προφανώς για το καλό της ομάδας, αν και πολλοί θεωρούν ότι στην πρώτη ευκαιρία θα πετάξει τα "καρφιά" του για τον τεχνικό τής Εθνικής.

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags