Facebook Pixel Έγκλημα ΠΑΟΚ με Έλληνα άσο που πάει Ολυμπιακό!
| 2016-10-13 12:45:00

Έγκλημα ΠΑΟΚ με Έλληνα άσο που πάει Ολυμπιακό!

Έγκλημα ΠΑΟΚ με Έλληνα άσο που πάει Ολυμπιακό!

Θα πρέπει να χτυπάνε το κεφάλι τους στο Δικέφαλο που δεν άκουσαν τον Βλάνταν Ίβιτς. Πανηγυρίζουν στο Λιμάνι και κινούνται ήδη γι' αυτόν που κάνει όργια στο πρωτάθλημα!

Στον ΠΑΟΚ θα πρέπει να το φυσάνε και να μην κρυώνει. Γιατί αν είχαν ακούσει το περασμένο καλοκαίρι την εισήγηση τού Βλάνταν Ίβιτς αυτή τη στιγμή μπορεί και να είχαν στις τάξεις τους ένα από τα κορυφαία ταλέντα τού ελληνικού ποδοσφαίρου.

Ο λόγος για τον Δημήτρη Κατράνη, τον 18χρονο μπακ τού Ατρομήτου, ο οποίος έχει πραγματοποιήσει εξαιρετικό ξεκίνημα στο πρωτάθλημα, προσελκύοντας το ενδιαφέρον μέχρι και τού Ολυμπιακού.

Όπως σας αποκάλυψε πριν λίγες μέρες ο SportDog, o νεαρός μπακ αρέσει πολύ στους ανθρώπους των Ερυθρολεύκων, οι οποίοι ήδη κινούνται για την απόκτησή του, προκειμένου να προλάβουν τους υποψήφιους μνηστήρες (υπάρχει έντονο φλερτ και από την ιταλική Σαμπντόρια).

Ωστόσο, ο συγκεκριμένος παίκτης θα μπορούσε αυτή τη στιγμή να ανήκει στον ΠΑΟΚ, αν στο Δικέφαλο είχαν αποδεχθεί την πρόταση τού προπονητή τους για την απόκτηση τού ελπιδοφόρου αμυντικού.

Όπως αναφέρουν Μέσα στη Θεσσαλονίκη, ο Σέρβος τεχνικός γνώριζε και είχε εκτιμήσει τα προσόντα τού Δημήτρη Κατράνη από τότε που ήταν προπονητής στην Κ-20 τού Δικεφάλου. Ο Βλάνταν Ίβιτς είχε ξεχωρίσει το νεαρό μπακ στα παιχνίδια των Νέων και γι' αυτό είχε προτείνει την περίπτωσή του στην "ασπρόμαυρη" διοίκηση.

Στον ΠΑΟΚ, όμως, δεν έκαναν δεκτή τη θερμή εισήγηση τού Σέβρου, με αποτέλεσμα τώρα ο Ολυμπιακός να βρίσκεται πολύ κοντά στον παίκτη που έχει τραβήξει όλα τα βλέμματα στις πρώτες αγωνιστικές τής Super League.
 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags