Facebook Pixel Επιστροφή Πέτριτς στον ΠΑΟ; Ο Κροάτης απαντά στο Sportdog!
| 2016-10-14 20:00:00

Επιστροφή Πέτριτς στον ΠΑΟ; Ο Κροάτης απαντά στο Sportdog!

του Γιώργου Κτενά
Επιστροφή Πέτριτς στον ΠΑΟ; Ο Κροάτης απαντά στο Sportdog!

​Ο Κροάτης μιλάει αποκλειστικά στον «Σκύλο» για τα σενάρια που τον θέλουν να επιστρέφει στο Τριφύλλι και λέει ωραίες ατάκες για Μπεργκ, Στραματσόνι. Ήθελε να παίξει και φέτος;
 

Ένας από τους καλύτερους επιθετικούς που πάτησαν το πόδι τους στην Ελλάδα και φόρεσαν τη φανέλα του Παναθηναϊκού, ο Μλάντεν Πέτριτς, μίλησε στον SportDog για το μέλλον του μετά το ποδόσφαιρο, τη φετινή ομάδα του "τριφυλλιού", τον Μάρκους Μπεργκ, τον Αντρέα Στραματσόνι κ.α.

Ο παλαίμαχος Κροάτης ποδοσφαιριστής, που έχει πιστωθεί στην καριέρα του περισσότερα από 150 γκολ με φανέλες μεγάλων ευρωπαϊκών συλλόγων (μεταξύ των οποίων Ντόρτμουντ, Αμβούργο, Φούλαμ, Παναθηναϊκός, αλλά και η εθνική ομάδα της Κροατίας), δεν επιβεβαίωσε τα ρεπορτάζ που τον θέλουν να επιστρέφει ως προπονητής στις ακαδημίες του Παναθηναϊκού.

Σχολίασε ότι ο Παναθηναϊκός χρειάζεται χρόνο για να "δέσουν" οι νέοι ποδοσφαιριστές, παρόλα αυτά βρίσκεται σε καλό δρόμο, ενώ μίλησε με τα καλύτερα λόγια για τον Αντρέα Στραματσόνι. Ένα από τους προπονητές που συνάντησε, όπως είπε χαρακτηριστικά, που είναι τόσο καλοί σε θέματα τακτικής. Ακόμα, αναφέρθηκε στην παρουσία του Μπεργκ στα ελληνικά γήπεδα.

Αναλυτικά:

Μλάντεν, τις τελευταίες ημέρες έχει γραφτεί ότι επιστρέφεις στον Παναθηναϊκό για να αναλάβεις πόστο προπονητή στις ακαδημίες.

"Δεν έχω μιλήσει με κανέναν τις τελευταίες ημέρες από τον Παναθηναϊκό, δεν έχω δώσει συνέντευξη, ό,τι έχετε διαβάσει είναι φήμες και δεν τις σχολιάζω. Έκανα μαθήματα προπονητικής το προηγούμενο διάστημα, αλλά δεν έχω αποφασίσει ακόμα αν θα ασχοληθώ με αυτό το αντικείμενο. Ίσως αργότερα αποφασίσω να γίνει αθλητικός διευθυντής, ίσως προπονητής. Θα δούμε".

Παρακολουθείς τη φετινή ομάδα; Πιστεύεις θα μπορούσε να κατακτήσει το πρωτάθλημα;

"Mέχρι τώρα δείχνουν πολύ καλά στοιχεία, αν και υπάρχουν πολλοί νέοι παίκτες και όπως είναι φυσικό χρειάζονται χρόνο. Αλλά είναι σε πολύ καλή κατάσταση. Τώρα για το αν μπορεί να πάρει το πρωτάθλημα, είναι δύσκολο να το πω από τώρα, γιατί είναι νωρίς. Η σεζόν έχει πολλά παιχνίδια ακόμα μπροστά της".

Ποια είναι η άποψή σου για τον Στραματσόνι;

"Είχα πολλούς προπονητές στην καριέρα μου και μπορώ να πω ότι ο Στραματσόνι είναι ένας από τους καλύτερους. Οι ποδοσφαιριστές του Παναθηναϊκού έχουν μάθει πολλά από αυτόν, γιατί από την άποψη της τακτικής είναι από τους καλύτερους που έχω συναντήσει".

Καλύτερος επιθετικός στην Ελλάδα; Ο Μπεργκ;

"Ο Μάρκους είναι σίγουρα ένας πολύ καλός στράικερ. Αν είναι ο καλύτερος πρέπει να το δείχνει συνέχεια στο γήπεδο. Σίγουρα έχει την ποιότητα και όλα αυτά που χρειάζεται, για αυτό έχει πετύχει τόσα γκολ στην Ελλάδα".

Για να κλείσουμε: Θεωρείς ότι λείπει από τον φετινό Παναθηναϊκό ένας Πέτριτς;

"Νομίζω ότι θα μπορούσα να βοηθήσω με την εμπειρία μου, για αυτό και ο Στραματσόνι με ήθελε στην ομάδα”

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags