Facebook Pixel Τρελαμένοι στον ΠΑΟ με Κουκ - Νέο όνομα στη λίστα!
| 2016-10-17 14:15:00

Τρελαμένοι στον ΠΑΟ με Κουκ - Νέο όνομα στη λίστα!

Τρελαμένοι στον ΠΑΟ με Κουκ - Νέο όνομα στη λίστα!

Έξαλλοι στο "τριφύλλι" με τη συμπεριφορά τού Αμερικανού! Πλέον εξετάζουν άλλες λύσεις για τον αντι-Τζέιμς! Ποιος προστέθηκε στις επιλογές τού Πεδουλάκη εκτός από τον Κούπερ;

Μεγάλος εκνευρισμός επικρατεί τις τελευταίες ώρες στον Παναθηναϊκό με τη συμπεριφορά τής πλευράς τού Ομάρ Κουκ, ο οποίος αν και τα είχε βρει σε όλα με τους Πράσινους και ετοιμαζόταν να έρθει στην Ελλάδα για τις υπογραφές, αύξησε ξαφνικά τις απαιτήσεις του, με αποτέλεσμα η μεταγραφή να παγώσει.

Στο Τριφύλλι θεωρούν ότι ο παίκτης επιχείρησε να εκμεταλλευτεί την κατάσταση στην οποία βρίσκεται ο Παναθηναϊκός, ο οποίος ψάχνει εν αγωνιωδώς για γκαρντ μετά τον τραυματισμό του Μάικ Τζέιμς, προκειμένου να αποσπάσει όσο το δυνατόν μεγαλύτερο συμβόλαιο.

Πλέον, οι Πράσινοι κοιτάζουν άλλες περιπτώσεις και εκτός από την επιλογή τού Ντι Τζέι Κούπερ, που κυκλοφόρησε ότι ενδιαφέρει, πολύ ψηλά στη λίστα τού Αργύρη Πεδουλάκη βρίσκεται και ο Μπο ΜακKάλεμπ, ο οποίος επίσης διαθέτει κοινοτικό διαβατήριο.

Ο Αμερικανός άσος, που αγωνίζεται φέτος στην Γκραν Κανάρια, ταιριάζει στο πλάνο τού κόουτς τού Τριφυλλιού και είναι πολύ πιθανό να προκριθεί τελικά η περίπτωσή του και να γίνει κίνηση για την απόκτησή του.

Πάντως, οι Πράσινοι θα φουλάρουν για τη μεταγραφή τού γκαρντ από αύριο, καθώς σήμερα προέχει το ντέρμπι με τον Ολυμπιακό στο ΣΕΦ και δεν πρόκειται να τρέξει καμία επαφή με τους υποψήφιους στόχους...

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags