Facebook Pixel Φήμες γι΄ αυτόν τον Έλληνα – "βόμβα" στον ΠΑΟ! Ποιον άλλον παίκτη απαίτησε ο Τσάβι Πασκουάλ;
| 2016-10-21 12:15:00

Φήμες γι΄ αυτόν τον Έλληνα – "βόμβα" στον ΠΑΟ! Ποιον άλλον παίκτη απαίτησε ο Τσάβι Πασκουάλ;

Φήμες γι΄ αυτόν τον Έλληνα – "βόμβα" στον ΠΑΟ! Ποιον άλλον παίκτη απαίτησε ο Τσάβι Πασκουάλ;

Ποιες είναι οι πρώτες απαιτήσεις τού Ισπανού κόουτς από την "πράσινη" ΚΑΕ; Τι έχει ζητήσει για την ενίσχυση τής ομάδας; Διάβασε αποκλειστικό ρεπορτάζ στο SportDog!

Μπορεί ακόμα να μην έχει επισημοποιηθεί η συμφωνία τού Τσάβι Πασκουάλ με τον Παναθηναϊκό, ωστόσο ήδη έχουν διαρρεύσει οι πρώτες απαιτήσεις τού Ισπανού προπονητή για τις αλλαγές που θέλει να γίνουν στο "πράσινο" ρόστερ.

Από χθες το βράδυ, άλλωστε, ο SportDog σάς έχει αποκαλύψει ότι ο πρώην κόουτς τής Μπαρτσελόνα έχει εισηγηθεί την απόκτηση ενός ικανού γκαρντ κι ενός ψηλού, αλλά νεότερες πληροφορίες αναφέρουν πως έχει ζητήσει και δυάρι!

Ανεξάρτητα, δηλαδή, από την ενίσχυση στον "άσο", ο Τσάβι Πασκουάλ θέλει την απόκτηση ενός ακόμα παίκτη για να τονώσει την περιφέρεια, αλλά με διαφορετικά χαρακτηριστικά από τον πόιντ γκαρντ, που δεδομένα θα έχει μεγάλη εμπειρία και παραστάσεις.

Όσον αφορά τον ψηλό που θέλει ο Ισπανός κόουτς, υπάρχουν φήμες πως μπορεί να εξετάσει πολύ ζεστά την περίπτωση τού Λουκά Μαυροκεφαλίδη!

Ο Έλληνας σέντερ είναι διαθέσιμος, καθώς παραμένει ελεύθερος μετά το διαζύγιο που πήρε το καλοκαίρι με την ΑΕΚ, ενώ αρέσει από παλιά στον Τσάβι Πασκουάλ. Εξάλλου, μην ξεχνάμε ότι τον είχε αποκτήσει για μία σεζόν, το 2013, στην Μπαρτσελόνα.

Όπως αναφέρουν οι πληροφορίες τού SportDog, ο Λουκάς Μαυροκεφαλίδης κάνει όλο αυτόν τον καιρό ατομικές προπονήσεις, είναι σε καλή κατάσταση και μπορεί να προσφέρει άμεσα τις υπηρεσίες του, αν και του λείπει, όπως είναι λογικό, αγωνιστικός ρυθμός.

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags