25/06/11 - 16:55

Σισέ: "Η Τζουντ θέλει Ρώμη"

Ο ίδιος ο Σισέ δεν φαίνεται να "καίγεται" για αποχώρησή του από τον Παναθηναϊκό. Έχει ένα πολύ βαρβάτο συμβόλαιο εξασφαλισμένο και λατρεύεται σαν θεός από τους οπαδούς των πρασίνων.

Σισέ: "Η Τζουντ θέλει Ρώμη"
34.983views 0shares

Παράλληλα, έχει και κάποιες πιθανότητες να παίξει την επόμενη σεζόν στο Τσάμπιονς Λιγκ και να κατακτήσει τίτλους στην Ελλάδα.

Ποτέ όλο αυτό το διάστημα δεν έδειξε να έχει πάρει την οριστική απόφασή του όσον αφορά στο μέλλον του. Απ' ό,τι μαθαίνουμε, αυτή που τον πιέζει και θέλει να ζήσει την εμπειρία της Ρώμης είναι η Τζουντ Σισέ.

Η σύζυγος του Γάλλου γκολτζή έχει ερωτευτεί την Ιταλία στις εκεί επισκέψεις της, έχει φυσικά ενημερωθεί ...αρμοδίως για την "αιώνια πόλη" και τις ομορφιές της, φυσικές και κυρίως υλικές, και θέλει πολύ να μετακομίσει με τον Τζιμπρίλ στην γειτονική μας χώρα.

"Η Τζουντ θέλει πολύ να πάμε να ζήσουμε στη Ρώμη", είπε ο Σισέ μεταξύ άλλων σε συμπατριώτη του ποδοσφαιριστή με τον οποίο συνδέεται φιλικά επί σειρά ετών. Αν όντως είναι έτσι τα πράγματα, τότε θα πρέπει να τον ξεχάσουμε ορισιτικά τον Γάλλο.

Εφόσον θέλει η γυναίκα να πετύχει κάτι, θα βρει 1.000.0000 τρόπους.