Facebook Pixel Αυτή θα είναι η «βόμβα» του Γιαννακόπουλου για τα γκαρντ; Προτάθηκε συμπαίκτης του ΛεΜπρον Τζέιμς!
| 2016-11-03 13:45:00

Αυτή θα είναι η «βόμβα» του Γιαννακόπουλου για τα γκαρντ; Προτάθηκε συμπαίκτης του ΛεΜπρον Τζέιμς!

Αυτή θα είναι η «βόμβα» του Γιαννακόπουλου για τα γκαρντ; Προτάθηκε συμπαίκτης του ΛεΜπρον Τζέιμς!

Καλό όνομα από το NBA με μεγάλη εμπειρία έχει πέσει στο τραπέζι του Παναθηναϊκού για την ενίσχυση στον "άσο" που έχει ζητήσει ο Πασκουάλ! Ποιος είναι; Αποκάλυψη Sportdog!

Φουλάρουν στον Παναθηναϊκό για την απόκτηση πλέι μέικερ, καθώς αυτή είναι η μεγάλη επιθυμία του νέου προπονητή, Τσάβι Πασκουάλ.

Οι Πράσινοι εξετάζουν αρκετές περιπτώσεις διαθέσιμων πόιντ γκαρντ, ωστόσο ακόμα δεν έχουν καταλήξει στον "εκλεκτό", αν και στη λίστα τους βρίσκονται ορισμένες εξαιρετικές περιπτώσεις παικτών, ακόμα και από το NBA.

Μεταξύ αυτών, λοιπόν, που έχουν προταθεί, είναι και ο 30χρονος Τόνι Ντάγκλας, όπως αναφέρουν αποκλειστικές πληροφορίες του SportDog.

O έμπειρος άσος μετράει 7 συναπτά χρόνια παρουσίας στο ΝΒΑ και έχει παίξει σε Νικς, Ρόκετς, Κινγκς, Χιτ και Νέα Ορλεάνη. Σε Μαϊάμι και Κλίβελαντ ήταν συμπαίκτης του μεγάλου ΛεΜπρον Τζέιμς, ενώ μόλις "κόπηκε" από τους Καβαλίερς.

Ο Τόνι Ντάγκλας μοιάζει εξαιρετική περίπτωση για τους Πράσινους, δεδομένου ότι πρόκειται για έναν αθλητικό "άσο", με καλό σουτ, που μπορεί να συμπληρώσει ιδανικά τον Νικ Καλάθη.

Δείτε τον σε δράση σε μερικά εξαιρετικά παιχνίδια που έκανε την περυσινή σεζόν...





Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags