Facebook Pixel Ξυπνάει μνήμες η επιστροφή ΠΑΟ στην Παιανία - Αντιδράει η Θύρα 13 – ΟΛΟ το καυτό παρασκήνιο!
| 2016-11-03 16:00:00

Ξυπνάει μνήμες η επιστροφή ΠΑΟ στην Παιανία - Αντιδράει η Θύρα 13 – ΟΛΟ το καυτό παρασκήνιο!

Ξυπνάει μνήμες η επιστροφή ΠΑΟ στην Παιανία - Αντιδράει η Θύρα 13 – ΟΛΟ το καυτό παρασκήνιο!

Την ώρα που οι πληροφορίες αναφέρουν πως οι Πράσινοι θα γυρίσουν στο ιστορικό προπονητικό κέντρο, οι οργανωμένοι παρουσιάζονται να έχουν διαφορετική άποψη.

Την ώρα που στον Παναθηναϊκό ετοιμάζονται να επιστρέψουν στην Παιανία, οι οργανωμένοι οπαδοί της ομάδας φαίνεται ότι δε βλέπουν με καλό μάτι τη συγκεκριμένη απόφαση.

Η Θύρα 13 θεωρεί ότι το πρώην προπονητικό κέντρο του Τριφυλλιού είναι ταυτισμένο με την οικογένεια Βαρδινογιάννη και γι' αυτό παρουσιάζεται να είναι αντίθετη με την επιλογή της "πράσινης" διοίκησης.

Μάλιστα, λέγεται ότι προετοιμάζεται αντίδραση, αν και εφόσον παρθεί οριστική απόφαση για μετακόμιση στην Παιανία, καθώς οι οπαδοί δεν επιθυμούν η τωρινή ομάδα να έχει καμία σχέση με το ...παρελθόν.

Την ίδια στιγμή, πληροφορίες αναφέρουν ότι υπάρχει συγκεκριμένη μερίδα φιλάθλων που προτίθεται να εμποδίσει με κάθε τρόπο αυτή την κίνηση, ακόμα και κυριολεκτικά, μην αφήνοντας, δηλαδή, τους παίκτες να μπουν στο προπονητικό κέντρο!

Μπορεί να ακούγεται κάπως ακραίο, ωστόσο είναι κάτι που συζητιέται στις τάξεις των οργανωμένων, οι οποίοι ακόμα και σήμερα "μνημονεύουν " συχνά-πυκνά στα συνθήματά τους την οικογένεια Βαρδινογιάννη.

Προφανώς, η τωρινή διοίκηση είναι ενήμερη γι' αυτό το γεγονός και προετοιμάζεται κατάλληλα για τις όποιες αντιδράσεις μπορεί να υπάρξουν, καθώς φαίνεται πως είναι αποφασισμένη να γίνει η μετάβαση στο ιστορικό προπονητικό κέντρο.

Ενδεχομένως, δηλαδή, να γίνουν επαφές το επόμενο διάστημα της "πράσινης" ΠΑΕ με κομμάτι των "σκληροπυρηνικών" οπαδών για το συγκεκριμένο θέμα, προκειμένου να εξηγηθεί πως είναι μία κίνηση που αφορά καθαρά το καλό της ομάδας και πως δεν έχει καμία σχέση με το παρελθόν...

* Η φωτογραφία είναι από το αλησμόνητο "ντου" των οπαδών στην Παιανία μετά τη Ριζούπουλη.

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags