Facebook Pixel "Κεραυνοί" Δομάζου στο sportdog: Έρχονται εξελίξεις και μαύρες μέρες μετά το ντέρμπι στο «Καραϊσκάκη»!
| 2016-11-04 14:45:00

"Κεραυνοί" Δομάζου στο sportdog: Έρχονται εξελίξεις και μαύρες μέρες μετά το ντέρμπι στο «Καραϊσκάκη»!

"Κεραυνοί" Δομάζου στο sportdog: Έρχονται εξελίξεις και μαύρες μέρες μετά το ντέρμπι στο «Καραϊσκάκη»!

Ξέσπασμα τού ιστορικού Στρατηγού για τον Παναθηναϊκό μετά τη νέα ήττα από τη Σταντάρ Λιέγης μέσα στη Λεωφόρο. "Εάν πάει στο +7 ο Ολυμπιακός, το πρωτάθλημα έχει τελειώσει"!

Με τη σκληρή γλώσσα τής αλήθειας μίλησε στο SportDog ο Μίμης Δόμαζος, τόσο για το χθεσινό παιχνίδι τού Παναθηναϊκού με τη Σταντάρ Λιέγης, όσο και για το ντέρμπι με τον Ολυμπιακό που πλησιάζει.

Ο στρατηγός τού Παναθηναϊκού και του ελληνικού ποδοσφαίρου σχολίασε ότι αν οι "πράσινοι" χάσουν το βράδυ της Κυριακής, θα τελειώσει το φετινό πρωτάθλημα.

Παράλληλα, ευχήθηκε τη νίκη στο "Γ. Καραϊσκάκης" για να μην αντιμετωπίσουν οι ποδοσφαιριστές προβλήματα με τους οπαδούς, αλλά και για μην υπάρξουν εξελίξεις και μαύρες μέρες στην ομάδα.

Ακόμα, αναφέρθηκε στην απουσία του Μάρκους Μπεργκ, αλλά στο γεγονός ότι μετά το 60ο λεπτό ο Παναθηναϊκός ξεφουσκώνει.

Κύριε Δομάζο πώς είδατε το παιχνίδι με τη Σταντάρ Λιέγης;

"Το χθεσινό ματς δεν είχε ενδιαφέρον για τον Παναθηναϊκό, αν και βέβαια δεν παύει να είναι ευρωπαϊκή αναμέτρηση. Αλλά θεωρώ ότι ακόμα κι αν κέρδιζε χθες ο Παναθηναϊκός, θα ήταν πολύ δύσκολο να προκριθεί".

Πώς περιμένετε το ντέρμπι με τον Ολυμπιακό;

"Αυτό το παιχνίδι είναι όλη η σεζόν για τον Παναθηναϊκό. Αν δεν κερδίσει δεν έχει καμιά πιθανότητα να πάρει το πρωτάθλημα. Αν πάει στο +7 ο Ολυμπιακός δεν γίνεται, είναι δύσκολο. Αν χάσει από τον Ολυμπιακό, με τη διαφορά στους +7, τελειώνει το πρωτάθλημα για τον Παναθηναϊκό".

Με δεδομένο το πρόβλημα του Μπεργκ, ψαλιδίζονται οι ελπίδες για γκολ άρα και για τη νίκη;

"Ο Μπεργκ είναι ένας από τους καλύτερους ποδοσφαιριστές, αποτελεί κολώνα του Παναθηναϊκού, κι όταν δεν παίζει αυτή η κολώνα... Αλλά θεωρώ ότι θα παίξουν οι υπόλοιποι για τον Μπεργκ. Δεν ξέρω ποιοι θα παίξουν, αν θα είναι καλά ο Ζέκα που είναι εργαλείο στο κέντρο. Πρέπει και οι ξένοι όμως να βάλουν τα πόδια τους στη φωτιά, να ιδρώσουν".

Ποιο είναι το πρόβλημα του Παναθηναϊκού και παρουσιάζει τέτοια εικόνα στα παιχνίδια του, ειδικά μετά το 60ο - 65ο λεπτό;

"Ο Παναθηναϊκός μετά το 50'-60' κάθεται. Δεν ξέρω γιατί, ίσως δεν έχει γίνει καλή προετοιμασία. Ίσως δεν αντέχουν οι παίκτες που ήρθαν. Αλλά να ξέρετε ότι στα ντέρμπι σκέφτονται αλλιώς οι ποδοσφαιριστές, αλλιώς θα παίξουν. Γι' αυτό και δεν θα είναι εύκολο ούτε για τον Ολυμπιακό να νικήσει. Ξέρω καλά τα ντέρμπι, ακούστε τι σας λέω".

Θέλετε να συμπληρώσετε κάτι άλλο;

"Εγώ ήθελα να παίζω κάθε Κυριακή και ειδικά στα ντέρμπι με τον Ολυμπιακό. Μακάρι να ματώσουν τη φανέλα και να θέλουν να παίξουν την Κυριακή. Γιατί αυτό το ματς είναι όλη η χρονιά για τον Παναθηναϊκό. Μακάρι να κερδίσουν, για να μην έχουν προβλήματα και με την εξέδρα, γιατί είδατε τι έγινε χθες. Γιατί αν χάσουν νομίζω ότι θα υπάρξουν εξελίξεις και μαύρες μέρες στον Παναθηναϊκό".

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags