Facebook Pixel Χοντρό παρασκήνιο: Τελείωσε Έλληνα άσο ο Μοράις - Επεισόδιο στην προπόνηση με απίστευτα μπινελίκια!
| 2016-11-05 11:45:00

Χοντρό παρασκήνιο: Τελείωσε Έλληνα άσο ο Μοράις - Επεισόδιο στην προπόνηση με απίστευτα μπινελίκια!

Χοντρό παρασκήνιο: Τελείωσε Έλληνα άσο ο Μοράις - Επεισόδιο στην προπόνηση με απίστευτα μπινελίκια!

Ο κακός χαμός έγινε στα Σπάτα με σημαντικό παίκτη της ΑΕΚ! Γιατί τρελάθηκε και κατέβασε καντήλια; Του πήρε το κεφάλι με συνοπτικές διαδικασίες ο Πορτογάλος! Καυτή αποκάλυψη!

Εντύπωση προκάλεσε στους οπαδούς της ΑΕΚ η απουσία του Βαγγέλη Πλατέλλα από τις αποστολές της ομάδας στα δύο τελευταία παιχνίδια του πρωταθλήματος. Αμέσως ξεκίνησαν τα σενάρια για περιθωριοποίηση του 28χρονου μεσοεπιθετικού, τα οποία μόνο αβάσιμα δεν είναι.  

Μάλιστα, όπως είναι σε θέση να γνωρίζει ο SportDog, ο βραχύσωμος ποδοσφαιριστής θεωρείται τελειωμένος στην Ένωση από τις πρώτες ημέρες της έλευσης του Μοράις, ο οποίος τον είχε χρησιμοποιήσει στον αγώνα με τον Πανιώνιο, αλλά μετά του έβαλε ...ναφθαλίνη και τον κρέμασε στην ντουλάπα, όπως τα χειμωνιάτικα παλτά το καλοκαίρι.

Όπως έπιασαν οι κεραίες του Σκύλου, ο παραγκωνισμός του "Πλατελίνιο", ίσως να οφείλεται σε δικό του λάθος. Όλα έγιναν στην τελευταία προπόνηση της ΑΕΚ πριν απο το παιχνίδι με τον ΠΑΟΚ. Ο Μοράις είπε στον ποδοσφαιριστή ότι δεν τον υπολογίζει και εκεί ξεκίνησε το κακό. Ο Πλατελλας δυσνασχετημένος, επειδή ο Πορτογάλος τον έχει κάνει ...μπαλάκι στο προπονητικό διπλό, τα πήρε στο κρανίο και του απάντησε "κι εγώ δεν κάνω προπόνηση, δε θέλω".

Ο Έλληνας παίκτης εξέλαβε ότι ο προπονητής δεν τον ήθελε στην ομάδα, έγινε ένας λεκτικός διαπληκτισμός, ο οποίος δεν έσβησε ούτε με την παρέμβαση του μεταφραστή, ο οποίος εξήγησε στον ποδοσφαιριστή ότι "δεν είπε πως δεν σε υπολογίζει γενικά, αλλά δεν σε υπολογίζει για τώρα, γι' αυτό το παιχνίδι και σε θέλει για να κλείνεις τρύπες τακτικά, στο προπονητικό διπλό, όπου χρειάζεται". Η εξήγηση του μεταφραστή έκανε περισσότερο ...Τούρκο τον Πλατέλλα που απάντησε με περαιτέρω ύβρεις που δεν μπορούν να γραφτούν. 

Η συμπεριφορά του Πλατέλλα δεν άρεσε στον Μοράις (και σε ποιον θα άρεσε άλλωστε;) και κάπως έτσι ο παίκτης θωρείται τελειωμένος στην ΑΕΚ. Στην ουσία μόνος του έφαγε τα μούτρα του, μιας και φέτος έδειχνε ότι μπορούσε να πάρει περισσότερες ευκαιρίες. Ήδη ο Κετσπάγια έδειχνε ότι τον πίστευε και τον χρησιμοποιούσε, ενώ χάρη στον Πλατέλλα η Ένωση έφυγε με το διπλό στη Λάρισα (σκόραρε δις), στο τελευταίο παιχνίδι του Γεωργιανού στον πάγκο του Δικεφάλου.

Το πρόβλημα με τον παίκτη δεν είναι μόνο η συμπεριφορά που επέδειξε στον Πορτογάλο, αλλά και η αγωνιστική του εικόνα. Δεν έχει συνέχεια στο παιχνίδι του. Στη Λάρισα πήρε τον αγώνα μόνος του, ο Μοράις στο πρώτο του επίσημο ματς στην ΑΕΚ, κόντρα στον Πανιώνιο, τον ξεκίνησε βασικό, αλλά ήταν πάλι άφαντος και τον έκανε αλλαγή στο 67'. Αντί να αρπάξει την ευκαιρία από τα μαλλιά, την πέταξε στον κάλαθο των αχρήστων.

Στο ποδόσφαιρο, όμως, έτσι δεν κερδίζεις θέση στο βασικό σχήμα, ούτε κερδίζεις την εκτίμηση του προπονητή. Κάθε τεχνικός, άλλωστε, προτιμά τους παίκτες που έχουν σταθερότητα από αυτούς που μπορεί να ξέρουν 100 καντάρια μπάλα, αλλά δεν αποδίδουν...

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags