Facebook Pixel Πάει για τρελό χουνέρι στον Τίγρη ο Μαρινάκης - Την καψούρα της ΑΕΚ παίρνει όποτε θέλει ο Ολυμπιακός!
| 2016-11-10 12:45:00

Πάει για τρελό χουνέρι στον Τίγρη ο Μαρινάκης - Την καψούρα της ΑΕΚ παίρνει όποτε θέλει ο Ολυμπιακός!

Πάει για τρελό χουνέρι στον Τίγρη ο Μαρινάκης - Την καψούρα της ΑΕΚ παίρνει όποτε θέλει ο Ολυμπιακός!

Μετά τον Σιώπη, ο οποίος γράφτηκε για την Ένωση αλλά πηγαίνει όπως όλα δείχνουν στον Πειραιά, οι "ερυθρόλευκοι" ετοιμάζουν νέο κάζο! Ποιον Έλληνα παίκτη αρπάζουν και γιατί;

Ο Ολυμπιακός κατάφερε να αρπάξει τον Σιώπη μέσα από τα χέρια της ΑΕΚ. Όταν ακούστηκε ότι η Ένωση ενδιαφέρεται πολύ ζεστά για τον μέσο του Πανιωνίου, οι Ερυθρόλευκοι κινήθηκαν άμεσα και με συνοπτικές διαδικασίες έκλεισαν τον Έλληνα άσο. 

Οι Ερυθρόλευκοι, πάντως, ετοιμάζονται για μία ακόμα "κλοπή" μεταγραφικού στόχου των Κιτρινόμαυρων. Πρόκειται για τον Γιακουμάκη, το όνομα του οποίου έπαιξε πολύ δυνατά αυτές τις μέρες στο ρεπορτάζ της Ένωσης.

Όπως αναφέρουν αποκλειστικές πληροφορίες του SportDog, οι Πειραιώτες παρακολουθούν τον παίκτη, τον έχουν σε εκτίμηση και ανά πάσα στιγμή μπορούν να τον κάνουν δικό τους, εκμεταλλευόμενοι τις εξαιρετικές σχέσεις που διατηρούν με την ομάδα της Κρήτης.

Οι πρωταθλητές ψάχνονται, άλλωστε, για τρίτο επιθετικό τον Γενάρη, μετά τα όσα έγιναν με τον Πασιένσια, με τον νεαρό άσο του Πλατανιά να λογίζεται ως μία σοβαρή εναλλακτική λύση για την "ερυθρόλευκη" γραμμή κρούσης.

Ο παίκτης θεωρείται αυτή τη στιγμή "δεμένος" από τον Ολυμπιακό και μόνο αν οι Ερυθρόλευκοι εγκαταλείψουν την περίπτωσή του, ο νεαρός άσος θα καταλήξει σε άλλη ελληνική ομάδα...

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags