Facebook Pixel Πωλείται ο Ατρόμητος; Η απάντηση του Σπανού στο SportDog! - "Aυτοί να πληρώσουν για Μπίκα"!
| 2016-11-11 12:30:00

Πωλείται ο Ατρόμητος; Η απάντηση του Σπανού στο SportDog! - "Aυτοί να πληρώσουν για Μπίκα"!

του Γιώργου Κτενά
Πωλείται ο Ατρόμητος; Η απάντηση του Σπανού στο SportDog! - "Aυτοί να πληρώσουν για Μπίκα"!

Ο Γιώργος Σπανός μίλησε στο SportDog για το ενδεχόμενο πώλησης της ομάδας του Περιστερίου! Τι αποκάλυψε για το θέμα και τι είπε για τις τελευταίες εξελίξεις στο ελληνικό ποδόσφαιρο;

Θέση για τα ρεπορτάζ που τον θέλουν να βρίσκεται σε διαδικασία πώλησης του Ατρόμητου και, πιθανότατα, να αγοράσει άλλη ελληνική ομάδα, πήρε μέσω του SportDog ο Γιώργος Σπανός.

Ο ισχυρός άνδρας τού περιστεριώτικου συλλόγου αναφέρθηκε ακόμα στην ψυχολογική και οικονομική κούραση που έχει από την ενασχόλησή του με το ελληνικό ποδόσφαιρο, αποκάλυψε τι πρέπει να κάνουν οι παράγοντες των ομάδων για να πέσουν οι τόνοι και ζήτησε από Σούπερ Λιγκ και ΕΠΟ να πληρώσουν τις ζημίες στο σπίτι τού Γιώργου Μπίκα.

"Δεν ισχύει το ρεπορτάζ, είναι ανυπόστατο, ούτε είδα υποψήφιους αγοραστές. Προφανώς είμαι προβληματισμένος με την κατάσταση στο ελληνικό ποδόσφαιρο, ναι. Αλλά αν αποφασίσω να αποχωρήσω θα το ανακοινώσω. Και θα το κάνω με τέτοιον τρόπο, που θα εξασφαλίσω την επόμενη μέρα τού Ατρόμητου και όχι το δικό μου κέρδος", ήταν το αρχικό σχόλιο του Γ. Σπανού στον SportDog και συμπλήρωσε για το αν έχει επηρεαστεί από όσα συμβαίνουν στο ελληνικό ποδόσφαιρο, αλλά και για το αν υπάρχει ψυχολογική και οικονομική κόπωση από την ενασχόλησή του με τον Ατρόμητο:

"Είναι δυνατόν να μην με έχουν επηρεάσει όσα συμβαίνουν στο ελληνικό ποδόσφαιρο; Αλλά ενημερώνω ξανά ότι αν αποχωρήσω, θα το κάνω για να διασφαλίσω την ομάδα και τη συνέχειά της. Και είναι τελείως υποθετικό ότι μπορεί να αγοράσω άλλη ομάδα, όπως αναφέρει το συγκεκριμένο δημοσίευμα, γιατί δεν φεύγω από τον Ατρόμητο. Δεν είμαι ο τύπος παράγοντα που θα πάρει άλλη ομάδα. Μπορώ να πάω και σπίτι μου να ξεκουραστώ, αν κάποτε αποφασίσω να αποχωρήσω. Υπάρχει κόπωση ψυχολογική και οικονομική, αλλά από αυτό μέχρι το πουλάω, υπάρχει διαφορά. Όσοι ασχολούνται με το ποδόσφαιρο και έχουν ομάδες του βεληνεκούς και της δυναμικής του Ατρόμητου, είναι προβληματισμένοι με όσα συμβαίνουν".

Ποιο είναι το σχόλιό σας για τις εξελίξεις στο ελληνικό ποδόσφαιρο;

"Έχουμε καταδικάσει όλοι τα γεγονότα των τελευταίων ημερών και είναι υποχρέωση όλων να θωρακίσουμε την επιτροπή, για να φέρει εις πέρας το έργο της. Αλλά πρέπει να βοηθήσουμε και οι παράγοντες για να συμβεί αυτό: Να σταματήσουμε να αλληλοτρωγόμαστε και να χαμηλώσουμε του τόνους. Γιατί στο τέλος σίγουρα και η διαιτησία θα καταλήξει σε ξένα χέρια αν συνεχίσουμε έτσι και θα είναι κατάντια να πάμε σε αρχιδαιτητή και διαιτητές από τη ΦΙΦΑ και την ΟΥΕΦΑ".

Για το περιστατικό με τον Μπίκα;

"Είπαμε και στην ανακοίνωση που βγάλαμε, ότι το καταδικάζουμε. Πρέπει να κοιτάξουμε και τον ανθρώπινο παράγοντα σε όλο αυτό που συμβαίνει, γι' αυτό έχω καταθέσει πρόταση στη Σούπερ Λιγκ και ΕΠΟ να αναλάβουν να αποκαταστήσουν τις ζημίες στο σπίτι του Μπίκα. Να τους θωρακίσουμε, για να συνεχίσουν το έργο τους. Είναι έντιμος άνθρωπος ο Μπίκας και αποτελεί τη μοναδική λύση. Η Πολιτεία να του παρέχει την προστασία που χρειάζεται για να νιώθει ασφαλής και σε ανθρώπινο επίπεδο να τον βοηθήσουμε για να αποκατασταθούν οι ζημίες στο σπίτι του".

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags