Facebook Pixel Κι όμως, πουλάει ο Σπανός! Έρχεται μεγάλη μάχη Μαρινάκη - Σαββίδη, στη γωνία και ο Αλαφούζος!
| 2016-11-11 13:15:00

Κι όμως, πουλάει ο Σπανός! Έρχεται μεγάλη μάχη Μαρινάκη - Σαββίδη, στη γωνία και ο Αλαφούζος!

Κι όμως, πουλάει ο Σπανός! Έρχεται μεγάλη μάχη Μαρινάκη - Σαββίδη, στη γωνία και ο Αλαφούζος!

Μπορεί το αφεντικό τού Ατρομήτου να διέψευσε πως παραχωρεί την ΠΑΕ, αλλά τον Ιανουάριο θα μπουν πωλητήρια στο Περιστέρι! Τρίβουν τα χέρια τους οι «μεγάλοι»!

Μεγάλο θέμα προέκυψε σήμερα από το δημοσίευμα που ανέφερε ότι ο Γιώργος Σπανός προτίθεται να πουλήσει τον Ατρόμητο, αποκαλύπτοντας, μάλιστα, πως έχει κάνει επαφές με υποψήφιους αγοραστές, ενώ ψάχνεται ήδη για να αγοράσει άλλη ΠΑΕ.

Ωστόσο, ο ισχυρός άνδρας της ομάδας του Περιστερίου διέψευσε κατηγορηματικά το συγκεκριμένο σενάριο, μιλώντας στο SportDog και ξεκαθαρίζοντας ότι δεν έχει καμία πρόθεση να αποχωρήσει τώρα από το σύλλογο.

Πάντως, μπορεί πωλητήριο στον Ατρόμητο να μην μπαίνει, αλλά τον προσεχή Γενάρη αναμένεται να μπει ...πωλητήριο σε δύο πρωτοκλασάτους παίκτες της ομάδας, οι οποίοι βρίσκονται δεδομένα στο στόχαστρο των "μεγάλων" της Super League.

O λόγος για τα δύο βασικά μπακ της ομάδας του Περιστερίου, τον Αλέξανδρο Κατράνη και τον Κυριάκο Κιβρακίδη, που πραγματοποιούν μέχρι στιγμής πολύ καλό πρωτάθλημα και έχουν προκαλέσει το ενδιαφέρον αρκετών ομάδων.

Ειδικά ο πρώτος έχει μεγάλη πέραση ακόμα και σε συλλόγους του εξωτερικού, ενώ όπως έχει γραφτεί και πρόσφατα το όνομά του βρίσκεται αρκετά ψηλά τόσο στη λίστα του Ολυμπιακού όσο και στη λίστα του ΠΑΟΚ, οι οποίοι δεδομένα θα κάνουν κίνηση, μόλις ο Ατρόμητος βγάλει τον παίκτη στο σφυρί.

Όσο για τον δεύτερο, έχει ακουστεί πολύ έντονα για τον Παναθηναϊκό, ο οποίος ψάχνει για ενίσχυση στη θέση του δεξιού μπακ. Οι Πράσινοι έχουν σε εκτίμηση τον δεξιό οπισθοφύλακα του Ατρομήτου, τον παρακολουθούν και σε περίπτωση που η ομάδα του Περιστερίου τον βγάλει στη βιτρίνα, σίγουρα θα εξετάσουν το ενδεχόμενο της απόκτησής του.

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags