Facebook Pixel Εξωπραγματικό deal στο Λιμάνι: Η τρελή πρόταση για Ιντέγε και το βαρβάτο όνομα που παίζει για διάδοχος!
| 2016-11-15 13:45:00

Εξωπραγματικό deal στο Λιμάνι: Η τρελή πρόταση για Ιντέγε και το βαρβάτο όνομα που παίζει για διάδοχος!

Εξωπραγματικό deal στο Λιμάνι: Η τρελή πρόταση για Ιντέγε και το βαρβάτο όνομα που παίζει για διάδοχος!

Η μεταγραφική περίοδος του Γενάρη πλησιάζει κι οι «ερυθρόλευκοι» στοχεύουν ήδη σε μία ηχηρή μεταγραφή! Απαραίτητη προυπόθεση η πώληση του Νιγηριανού άσου με ...χρυσάφι!

Το έχουμε ξαναδεί το ...έργο στον Ολυμπιακό και κάτι παρόμοιο αναμένεται να συμβεί και τη φετινή χειμερινή περίοδο των μεταγραφών που αναμένεται ιδιαίτερα ...καυτή!

Οι Ερυθρόλευκοι διαθέτουν στο ρόστερ τους σημαντικά περιουσιακά στοιχεία και, όπως σας αποκάλυψε ο SportDog σε άλλο αποκλειστικό ρεπορτάζ, αναμένουν προτάσεις που ενδέχεται να είναι ...αστρονομικές!

Παρόλα αυτά, οι Πειραιώτες δε μένουν με σταυρωμένα τα χέρια και εξετάζουν από τώρα τις εναλλακτικές σε περίπτωση που προκύψουν αποχωρήσεις βασικών από το Λιμάνι.

Έχουν κάνει την προεργασία τους και περιμένουν ότι μέσα στον Γενάρη θα φθάσει στα γραφεία τους τεράστια πρόταση για τον Μπράουν Ιντέγε, η οποία λέγεται πως θα αγγίζει τα 15 εκ. ευρώ! Κι αυτό γιατί ξέρουν πως ο Νιγηριανός έχει ...ρεύμα και "πουλάει" πολύ στην αγορά της Κίνας, η οποία είχε έρθει στο προσκήνιο και πέρυσι.

Έτσι, λοιπόν, η αναζήτηση επιθετικού μοιάζει να προέχει και το όνομα που έχει κάνει την εμφάνισή του στο ρεπορτάζ είναι αυτό του Γκουίντο Καρίγιο! Ο Αργεντινός άσος είχε απασχολήσει ξανά στον παρελθόν τους Πειραιώτες, ωστόσο η περίπτωσή του δεν είχε προχωρήσει, όμως τώρα τα πράγματα είναι διαφορετικά.

Οι ιθύνοντες του Ολυμπιακού περιμένουν ότι ενδεχόμενη πώληση του Ιντέγε θα φέρει στο ταμείο της ομάδας πολύ ρευστό, το οποίο και θα πάει αποκλειστικά για την περίπτωση του Καρίγιο, που είναι ιδιαίτερα ακριβός.

Ο 25χρονος φορ είναι ποδοσφαιριστής μεγάλης κλάσης σε ιδανική ηλικία και αν καταφέρει ο Ολυμπιακός να τον φέρει στο Λιμάνι, τότε θα έχει κάνει ένα από τα σπουδαιότερα μεταγραφικά "μπαμ" των τελευταίων ετών. Για να δούμε...

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ:

Γιατί τελείωσε μέσα σε μία νύχτα ο Μανιάτης από τον Ολυμπιακό!

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags