Facebook Pixel To τελευταίο χαρτί του Τσόρι - Τι περιμένει ο Αργεντινός για να αποφασίσει: Ολυμπιακός ή Ρίβερ!
| 2016-11-16 16:06:00

To τελευταίο χαρτί του Τσόρι - Τι περιμένει ο Αργεντινός για να αποφασίσει: Ολυμπιακός ή Ρίβερ!

To τελευταίο χαρτί του Τσόρι - Τι περιμένει ο Αργεντινός για να αποφασίσει: Ολυμπιακός ή Ρίβερ!

Μένει, φεύγει ή… μένει μέχρι να φύγει; Στον «αέρα» φαίνεται πως βρίσκεται το μέλλον του Τσόρι Ντομίνγκες στον Ολυμπιακό, με τα σενάρια να δίνουν και να παίρνουν τις τελευταίες ώρες.

Το σίγουρο είναι ένα, σύμφωνα με ασφαλείς πληροφορίες. Ότι ο Αργεντινός «μαέστρος» των Ερυθρολεύκων περνάει μια από τις πιο κρίσιμες περιόδους της γεμάτης εμπειρίες καριέρας του, διάστημα που αναμένεται να διαρκέσει για τουλάχιστον 1,5 μήνα ακόμα...

Ο Τσόρι έχει πλήρως αντιληφθεί ότι δεν βρίσκεται στις πρώτες επιλογές του Πάουλο Μπέντο και αυτό του έχει δημιουργήσει ανησυχία, αλλά κυρίως αβεβαιότητα, σχετικά με το αν πρέπει να μείνει στην Ελλάδα και να παλέψει για να κερδίσει περισσότερο χρόνο συμμετοχής ή να επιστρέψει στην πατρίδα του, όπου στη Ρίβερ Πλέιτ είναι έτοιμοι να τον υποδεχτούν σαν «βασιλιά».

Μάλιστα, στην πατρίδα του 35χρονου μπαλαδόρου θεωρούν βέβαιο ότι έχει φτάσει η ώρα της μεγάλης επιστροφής για τον Τσόρι και σύμφωνα με όσα αναφέρονται σε μια μερίδα του Τύπου έχει πάρει ήδη την απόφαση να γυρίσει τον Ιανουάριο στους «Εκατομμυριούχους», προκειμένου να αγωνιστεί εκεί για έξι μήνες και μετέπειτα να κρεμάσει τα ποδοσφαιρικά του παπούτσια.

Ωστόσο, κάτι τέτοιο δεν φαίνεται πως ισχύει τη δεδομένη χρονική στιγμή. Ο Τσόρι είναι απόλυτα ικανοποιημένος από τη ζωή του ίδιου και της οικογένειας του στην Ελλάδα και δεν θέλει να διαταράξει την καθημερινότητα των οικείων του, με μια τόσο σημαντική απόφαση μεσούσης της σεζόν. Τα παιδιά του, άλλωστε, έχουν ξεκινήσει τα μαθήματά τους στην Ελλάδα, ενώ αθλούνται στις ακαδημίες του Ολυμπιακού και δεν είναι ό,τι πιο εύκολο να μετακομίσουν. Εξάλλου, το να εγκαταλείψει την Ελλάδα δεν είναι κάτι που επιθυμεί σε απόλυτο βαθμό ούτε ο ίδιος ο ποδοσφαιριστής αυτή τη στιγμή.

Αντίθετα, οι πληροφορίες από τον Ρέντη αναφέρουν σαφώς ότι θέλει να εξαντλήσει της πιθανότητες να «γυρίσει το χαρτί» και να δείξει στον προπονητή του ότι αξίζει να υπολογίζεται περισσότερο. «Σύμμαχός» του δεν είναι άλλος από το αγωνιστικό πρόγραμμα των Ερυθρολεύκων, καθώς αν και όποτε αρχίσει ξανά το πρωτάθλημα, θα έρθουν αρκετά μαζεμένα ματς με μικρομεσαίους αντιπάλους. Σε αυτά περιμένει να χρησιμοποιηθεί περισσότερο ο Αργεντινός, κάτι που αν δεν συμβεί ίσως να δρομολογήσει αποφάσεις για το μέλλον του.

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags