Facebook Pixel Τρελό σκόρερ θέλει να φέρει στον ΠΑΟ ο Τσάβι Πασκουάλ – Βάζει 42 πόντους σε κάθε παιχνίδι!
| 2016-11-18 11:15:00

Τρελό σκόρερ θέλει να φέρει στον ΠΑΟ ο Τσάβι Πασκουάλ – Βάζει 42 πόντους σε κάθε παιχνίδι!

Τρελό σκόρερ θέλει να φέρει στον ΠΑΟ ο Τσάβι Πασκουάλ – Βάζει 42 πόντους σε κάθε παιχνίδι!

Μεταγραφή που θα συζητηθεί στο "τριφύλλι"; Ποιον παίκτη γουστάρει ο Ισπανός προπονητής με τα χίλια; Ο Pick n' Scroll αποκαλύπτει το μεγάλο "πράσινο" στόχο!
 

Μπορεί το βάρος στον Παναθηναϊκό να έχει πέσει τις τελευταίες ώρες στο σοβαρό πρόβλημα του Τζέιμς Γκιστ και στον παίκτη που θα έρθει για να τον αντικαταστήσει, ωστόσο παράλληλα οι Πράσινοι δεν έχουν εγκαταλείψει την αναζήτηση ενός ποιοτικού γκαρντ.

Αν και σε δύο εβδομάδες περίπου επιστρέφει στα παρκέ ο Μάικ Τζέιμς, στο Τριφύλλι συνεχίζουν να ψάχνουν για έναν καλό κοντό που θα μπορέσει να δώσει λύσεις μέχρι ο Αμερικανός να βρει ρυθμό μετά τη μακρά αποχή του.

Η περίπτωση του Μάρκο Πόποβιτς που βρισκόταν αρκετά ψηλά στην "πράσινη" λίστα δεν προχώρησε για οικονομικούς λόγους, αλλά τις τελευταίες μέρες έγιναν σοβαρές προσπάθειες για να αποκτηθεί ένας άλλος ικανός "άσος", ο Τζόναθαν Γκίμπσον!

Μιλάμε για έναν σούπερ σκόρερ από το πρωτάθλημα της Κίνας, όπου με τη φανέλα της Κινγκντάο είχε, όσο κι αν ακούγεται απίστευτο, 42 πόντους ανά παιχνίδι!!!

Πρόκειται, άλλωστε, για έναν παίκτη που διαθέτει σημαντική ευρωπαϊκή εμπειρία, έχοντας αγωνιστεί σε Ιταλία, Ισραήλ και Τουρκία.

Ο Παναθηναϊκός έκανε, λοιπόν, προσπάθεια να τον πάρει, αλλά η οικονομική διαφορά που προέκυψε ανάμεσα στις δύο πλευρές είναι σημαντική.

Δεν αποκλείεται, πάντως, να κάνει νέα απόπειρα, αφού ο συγκεκριμένος παίκτης αποτελεί θερμή εισήγηση του Τσάβι Πασκουάλ! Δείτε τον σε δράση...

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags