Facebook Pixel Πανικός στο Καραϊσκάκη - "Κλέψαμε" τις λίστες των σκάουτερ – Γι΄ αυτούς ...πλακώνονται οι "γίγαντες"!
| 2016-11-24 15:15:00

Πανικός στο Καραϊσκάκη - "Κλέψαμε" τις λίστες των σκάουτερ – Γι΄ αυτούς ...πλακώνονται οι "γίγαντες"!

Πανικός στο Καραϊσκάκη - "Κλέψαμε" τις λίστες των σκάουτερ – Γι΄ αυτούς ...πλακώνονται οι "γίγαντες"!

Κορυφαία ονόματα του ευρωπαϊκού ποδοσφαίρου θα βρεθούν απόψε στο Φάληρο! Ποια είναι αυτά και ποιους θα τσεκάρουν; Χαμός για ένα συγκεκριμένο «ερυθρόλευκο» παίκτη!

Παρέλαση θα γίνει σήμερα στο "Γεώργιος Καραϊσκάκης" από σκάουτερ σπουδαίων ευρωπαϊκών ομάδων που θα βρεθούν στο φαληρικό γήπεδο για να παρακολουθήσουν από κοντά την αναμέτρηση ανάμεσα στον Ολυμπιακό και τη Γιουνκ Μπόις, για την 5η αγωνιστική των ομίλων του Γιουρόπα Λιγκ.

Όπως αναφέρουν οι πληροφορίες του SportDog, οι Ευρωπαίοι "κατάσκοποι" αναμένεται να τσεκάρουν αρκετούς παίκτες των Ερυθρολεύκων, αλλά ενδεχομένως και των Ελβετών.

Ο Σκύλος είναι σε θέση, λοιπόν, να γνωρίζει ποιοι θα βρεθούν απόψε στα επίσημα της έδρας των Ερυθρολεύκων, αλλά και ποιους έχουν σημειωμένους στο μπλοκάκι τους για να τσεκάρουν από την πλευρά της ελληνικής ομάδας.

Ξεκινάμε από την Μπάγερν Μονάχου. Η γερμανική υπερδύναμη θα τσεκάρει ίσως το πιο "hot" όνομα αυτή τη στιγμή του Ολυμπιακού, τον Παναγιώτη Ρέτσο. Ο ίδιος σκάουτερ που θα βρεθεί απόψε στο Καραϊσκάκη τον έχει παρακολουθήσει και στο παρελθόν στα παιχνίδια της Εθνικής Νέων στην Ουαλία.

Στο Φάληρο θα βρεθεί σήμερα και η Γιουβέντους. Στόχος ο ίδιος. Η Μεγάλη Κυρία παρακολουθεί χρόνια τον Παναγιώτη Ρέτσο, τον έχει διαχρονικά στη λίστα της, τον ξέρει και, όπως λένε οι πληροφορίες, τον έχει πολύ ψηλά στις προτιμήσεις της.

Στο Καραϊσκάκη θα είναι απόψε και η Λεβερκούζεν. Η γερμανική ομάδα θα τσεκάρει τον Κώστα Φορτούνη, για τον οποίο ως γνωστόν έχει δείξει -φιλολογικό- ενδιαφέρον, αλλά και τον Λούκα Μιλιβόγιεβιτς, ο οποίος κάνει εξαιρετική σεζόν μέχρι στιγμής σε Ελλάδα και Ευρώπη.

Μία ακόμα ομάδα που θα βρεθεί σήμερα στο Φάληρο είναι και η Τραμπζονσπόρ. Οι περιορισμοί που είχει η τουρκική ομάδα από την ΟΥΕΦΑ στις μεταγραφές της, λόγω Financial Fair Play, μειώθηκαν σημαντικά και πλέον είναι έτοιμη να βγει στην αγορά με γερό "χαρτί" στα χέρια της, ενώ σε λίγο καιρό εγκαινιάζει το νέο της γήπεδο. Δεν έχει γνωστό ποιους παίκτες έχει βάλει στο μάτι, ωστόσο "κοιτάζει" για δεξιό μπακ, δεξιό χαφ, στόπερ, κεντρικό μέσο και φορ. Τα συμπεράσματα δικά σας...

Ένα ακόμα "μεγαθήριο" που θα δει το Ολυμπιακός-Γιουννγκ Μπόις είναι και η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ. Το ταξίδι του αγγλικού συλλόγου έχει ....εθιμοτυπικό χαρακτήρα, ένα από τα δεκάδες που κάνει το χρόνο στην Ελλάδα ο Μπούντιμιρ Βούγιασιτς, ο επί δεκαετίες scout της αγγλικής ομάδας στα Βαλκάνια και υπεύθυνος για ό,τι deal έχει κάνει στην περιοχή (Τόσιτς, Βίντιτς, Γιάιτς - πριν χαλάσει του τελευταίου). Αυτή τη φορά ο έμπειρος "κατάσκοπος" είναι προσκεκλημένος ατζέντη που ζει μόνιμα στη χώρα μας, αλλάς δεν είναι Έλληνας. Προφανώς το βλέμμα του θα είναι στραμμένο στον Παναγιώτη Ρέτσο, ενώ θυμίζουμε ότι στο παρελθόν ο ίδιος είχε τσεκάρει για λογαριασμό των "κόκκινων διαβόλων" τους Γιούρκα Σεϊταρίδη και Σωτήρη Νίνη.

Ένας ακόμα σκόαυτερ έχει έρθει στην Ελλάδα από τη Βιγιαρεάλ. Δεν έχει γίνει γνωστός ο στόχος, ωστόσο δε φαίνεται να κοιτάζει κάτι συγκεκριμένο. Εξάλλου, η ισπανική ομάδα δε σκοπεύει να κάνει μεταγραφές το Γενάρη.

Τέλος, στο Φάληρο θα βρεθεί κατάσκοπος και από την Ιταλία και συγκεκριμένα από την Μπολόνια. Συνηθισμένος "επισκέπτης" στα μέρη μας, ωστόσο η ιταλική ομάδα όσο και άνεση να έχει οικονομικά δε φαίνεται να μπορεί να "αγγίξει" κάποιο από τα μεγάλα ονόματα του Ολυμπιακού.

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags