Facebook Pixel Τι λες τώρα! Ποιος ΠΑΟΚ; Πάει για τη μεταγραφή της ζωής του ο Σταφυλίδης! Δες πιο μεγαθήριο τον θέλει
| 2016-11-26 22:30:00

Τι λες τώρα! Ποιος ΠΑΟΚ; Πάει για τη μεταγραφή της ζωής του ο Σταφυλίδης! Δες πιο μεγαθήριο τον θέλει

Τι λες τώρα! Ποιος ΠΑΟΚ; Πάει για τη μεταγραφή της ζωής του ο Σταφυλίδης! Δες πιο μεγαθήριο τον θέλει

Μπορεί να γράφτηκε πρόσφατα ότι παίζεται να γυρίσει στην Ελλάδα για λογαριασμό του Δικεφάλου, αλλά ο διεθνής μπακ έχει μεγάλες βλέψεις! Ποια ομαδάρα τον έβαλε στο μάτι;

Δεν είναι δα και πολλές οι μεγάλες μεταγραφές που έχουν πετύχει Έλληνες παίκτες στο εξωτερικό.

Μπορεί αρκετοί ποδοσφαιριστές μας να κάνουν καριέρα σε καλά ευρωπαϊκά πρωταθλήματα, ωστόσο είναι λίγοι αυτοί που έχουν καταφέρει να παίξουν στους κορυφαίους συλλόγους.

Γι' αυτό είναι αξιοσημείωτο και προκαλεί εντύπωση όταν ένας Έλληνας παίκτης βρίσκεται στο στόχαστρο ενός τεράστιου κλαμπ, όπως είναι εν προκειμένω η Μίλαν.

Ο λόγος για τον Κώστα Σταφυλίδη, ο οποίος, όπως αναφέρουν αποκλειστικές πληροφορίες του SportDog, βρίσκεται πολύ ψηλά στη λίστα των Ροσονέρι!

Ο Έλληνας μπακ πραγματοποιεί εξαιρετικές εμφανίσεις φέτος τόσο με την ομάδα του, την Άουγκσμπουργκ, όσο και με την Εθνική ομάδα, με αποτέλεσμα να έχε κεντρίσει το ενδιαφέρον του ιταλικού συλλόγου, ο οποίος τον παρακολουθεί πολύ στενά.

Μάλιστα, δεν αποκλείεται η Μίλαν να επισημοποιήσει άμεσα το ενδιαφέρον της για τον παίκτη, καθώς θεωρεί ότι ο διεθνής άσος έχει πολλά προσόντα και μεγάλα περιθώρια εξέλιξης.

Όπως γίνεται, επομένως, αντιληπτό, ο Κώστας Σταφυλίδης έχει τεράστιες βλέψεις για το επόμενο βήμα στην καριέρα του και δε σκέφτεται καν σε αυτή φάση το ενδεχόμενο επιστροφής του στην Ελλάδα, ακόμα και για τον αγαπημένο του ΠΑΟΚ...

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ:

Απόφαση-σοκ για Σάμαρη: Αφήνει την Μπενφίκα για ...απίθανη ομάδα! 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags