Facebook Pixel Ο Δομάζος στο SportDog για τη γκέλα του ΠΑΟ στην Πλατεία - Τι λέει για Στραματσόνι - Μπεργκ και Ζέκα!
| 2016-11-28 14:45:00

Ο Δομάζος στο SportDog για τη γκέλα του ΠΑΟ στην Πλατεία - Τι λέει για Στραματσόνι - Μπεργκ και Ζέκα!

του Γιώργου Κτενά
Ο Δομάζος στο SportDog για τη γκέλα του ΠΑΟ στην Πλατεία - Τι λέει για Στραματσόνι - Μπεργκ και Ζέκα!

Ο Στρατηγός μιλάει στο sportdog για την ισοπαλία του Παναθηναϊκού στη Ν. Σμύρνη! Τι λέει για τον Στραματσόνι και πώς σχολιάζει τις τελευταίες εμφανίσεις του Σουηδού άσου.

Σιδερωμένος μπαίνει στο γήπεδο ο Μάρκους Μπεργκ και σιδερωμένος βγαίνει το τελευταίο διάστημα, σύμφωνα με όσα είπε σε συνέντευξή του στον SportDog, ο Μίμης Δομάζος.

Ο παλαίμαχος άσος σχολίασε το χθεσινό παιχνίδι του Παναθηναϊκού με τον Πανιώνιο, το λάθος τού Στραματσόνι να παίξει με 3 σέντερ μπακ ενώ στο Φάληρο είχε παίξει με δύο, αλλά και το γεγονός ότι πρέπει να υπάρχουν προβλήματα στην προπόνηση καθώς η ομάδα "κάθεται".

Ακόμα, μίλησε με κολακευτικά λόγια για την παρουσία του Οδυσσέα Βλαχοδήμου, ενώ σχολίασε ότι οι "πράσινοι" θα μπορούσαν να είχαν διασυρθεί στη Νέα Σμύρνη, με τις ευκαιρίες που δημιούργησε στο πρώτο ημίχρονο ο Πανιώνιος.

Κύριε Δομάζο, πώς είδατε το χθεσινό ματς του Παναθηναϊκού;

"Στο πρώτο ημίχρονο ήταν λάθος η σύνθεση του Παναθηναϊκού, έπαιξε με 3 σέντερ μπακ. Και αναρωτιέμαι: Όταν παίζεις εναντίον του Πανιωνίου με 3 σέντερ μπακ, που έχει μπροστά 1 κυνηγό, εναντίον της Ρεάλ και της Μπαρτσελόνα πόσους σέντερ μπακ θα βάλεις; Μήπως 11; Με τον Ολυμπιακό όμως δεν έπαιξε με 3 σέντερ μπακ αλλά με 2. Και ως αποτέλεσμα είχαμε να φάμε 3 γκολ. Δεν έκανε ευκαιρία στο πρώτο ημίχρονο ο Παναθηναϊκός, ενώ ο Πανιώνιος εκμεταλλεύτηκε τα λάθη και έκανε 2-3 ευκαιρίες για γκολ. Στο δεύτερο ημίχρονο ο Παναθηναϊκός άλλαξε συστημα, έπαιξε με 2 σέντερ μπακ, έτσι όπως έπρεπε να παίξει από την αρχή. Είδαμε πως στο δεύτερο ημίχρονο ήταν καλύτερος, έπαιξε από τα άκρα και δημιούργησε κάποιες φάσεις".

Πώς είδατε την παρουσία Βλαχοδήμου; Χθες έπαιξε για πρώτη φορά σε αγώνα πρωταθλήματος και έδειξε κάποια καλά στοιχεία.

"Το παιδί είναι νέο, αν πάρει παιχνίδια στα πόδια του μπορεί να εξελιχθεί. Για πρώτο ματς τα πήγε πολύ καλά, έσωσε και δύο γκολ. Πρέπει να του δοθούν ευκαιρίες αν τον πιστεύει ο προπονητής του, όσα και λάθη αν κάνει. Καλό είναι να υπάρχουν 2-3 τερματοφύλακες για τον συναγωνισμό, αλλά πρέπει να δώσουν ευκαιρίες στον Βλαχοδήμο".

Το σχόλιό σας για τον Μάρκους Μπεργκ;

"Στα τελευταία ματς ο Μπεργκ μπαίνει σιδερωμένος στο γήπεδο και βγαίνει σιδερωμένος. Δεν ξέρω τι συμβαίνει, είναι θέμα του προπονητή να το λύσει. Ίσως νευριάζει γιατί δεν παίρνει σωστές πάσες. Πολλές φορές όμως τον βλέπω να γυρίζει για να βοηθήσει στα κόρνερ των αντιπάλων,. για παράδειγμα. Αν ήμουν προπονητής του Παναθηναϊκού δεν θα του έλεγα ποτέ να επιστρέψει στην άμυνα για να βοηθήσει σε ένα κόρνερ. Η δουλειά του είναι να σκοράρει, όταν κάνει και άλλες δουλειές πλην του γκολ, πώς θα έχει δυνάμεις για να ανταποκριθεί στον ρόλο του;".

Την απόφαση του Στραματσόνι για ...μάντρωμα των ποδοσφαιριστών σε ξενοδοχείο πώς την είδατε;

"Αυτό είναι τιμωρία. Αλλά το κάνει αυτό για 3 μέρες, προκειμένου να παίξουν με τον ΟΦΗ; Θα το κάνει για μία εβδομάδα, μέχρι το ντέρμπι με τον ΠΑΟΚ; Δεν ξέρω, εγώ βλέπω και άλλα θέματα που υπάρχουν. Νομίζω και η προπόνηση που κάνουν μπορεί να μην είναι σωστή, γιατί βλέπω την ομάδα παίζει μπάλα για 15 λεπτά και μετά να κάθεται. Και ξανά το ίδιο. Χάνουν δυνάμεις. Ακόμα και ο Ζέκα που τρέχει συνέχεια, χθες κάθισε. Γενικά δεν πηγαίνει καλά η ομάδα, είναι 7 πόντους πίσω από τον Ολυμπιακό, που χθες έφερε ισοπαλία με την Κέρκυρα. Κι ενώ το γνώριζαν και έπρεπε να κάνουν τα πάντα για να κερδίσουν, να τα δώσουν όλα, έπαιζαν στο ρελαντί με τον Πανιώνιο. Όταν έχει τόσους βαθμούς διαφορά από την κορυφή και φέρνει ισοπαλιά ο Ολυμπιακός, τι άλλο να περιμένεις για να νικήσεις; Στο τέλος θα τρέχει και δεν θα φτάνει, πρέπει να τα παίρνει αυτά τα ματς για να μπορεί να προχωρήσει. Αν γίνει γκέλα την Κυριακή, δεν έχει περιθώριο για να κυνηγήσει τον Ολυμπιακό. Γιατί και χθες αν έμπαιναν τα γκολ του Πανιωνίου, θα μπορούσαμε να διασυρθούμε".

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags